Vēlas aicināt britu policistus braukt uz Latviju savaldīt tūristus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijai vajadzētu nosūtīt uz Latviju britu policistus, lai viņi Rīgā un Jūrmalā kārtībsargiem sniegtu palīdzību Lielbritānijas un Īrijas tūristu savaldīšanā, uzskata Neatkarīgā policistu arodbiedrība (NPA).

Kā portālu «Apollo» informēja NPA priekšsēdētājs Armands Augustāns, arodbiedrība iesaka Rīgas Domei, Jūrmalas Domei Ārlietu ministrijai, Iekšlietu ministrijai un Valsts policijai vērsties pie Lielbritānijas vēstniecības Latvijā ar lūgumu prasīt britu valdībai nosūtīt uz Latviju Lielbritānijas policistus, kas kādu laiku palīdzētu ar Latvijas policistiem kopīgā patrulēšanā Rīgas un Jūrmalas ielās, gūstot pieredzi un nepieciešamības gadījumā savaldot tos Lielbritānijas un Īrijas tūristus, kas izrāda necieņu pret Latvijas likumiem un noteikto kārtību.

Kā ziņots, 14. jūnija vakarā Vecrīgā, Līvu laukumā, kāds RPP darbinieks guvis galvas traumas pēc tam, kad mēģināja iejaukties iedzērušu Lielbritānijas pilsoņu konfliktā ar kāda kluba apmeklētājiem. Policistam mediķi konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu