Šovakar Lenija Kravica koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šovakar «Arēnā «Rīga»» koncertu sniegs rokzvaigzne Lenijs Kravics. Par vienu no gadsimta ģeniālākajiem mūziķiem dēvētais Lenijs Kravics vairāk nekā divu stundu garajā koncertā izpildīs kompozīcijas no sava jaunākā albuma, ieskaitot aktuālo hitu «I’ll Be Waiting», kā arī savas slavenākās kompozīcijas, tai skaitā «Fly Away», «American Woman» un «Are You Gonna Go My Way».

Koncerta apmeklētājus pirms Lenija Kravica uzstāšanās ar dīdžeja setu iesildīs «Radio SWH Rokšova» veidotājs Artis Dvarionas, kurš pazīstams arī kā rokgrupas «R.A.P.» solists. «Šis ir viens no pēdējā laika lielākajiem izaicinājumiem – gādāt par publikas «uzkarsēšanu» pirms četrkārtēja «Grammy» balvu ieguvēja uzstāšanās. Lenija Kravica koncerti vienmēr ir iedvesmojoši, un man prieks, ka būšu daļa no sestdienas vakara muzikālā piedzīvojuma», atzīst Artis Dvarionas.

«Arēna Rīga» durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau no plkst. 18.00. Artis Dvarionas DJ setu sāks plkst. 19.00 un tas būs stundu garš. Lenijs Kravics ar grupu uz skatuves kāps aptuveni plkst. 20.30 un viņa uzstāšanās ilgs vairāk nekā divas stundas.

Biļetes uz Lenija Kravica koncertu vēl nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Stāvvietas ir izpārdotas, bet pieejamas sēdvietas 25 Ls, 30 Ls, 35 Ls un 50 Ls cenu kategorijās (atkarībā no sēdvietas attāluma līdz skatuvei).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu