Kāpēc meitenes grib seksu trijatā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Reklāmas šos saukļus skandina bieži — divi ir labāk nekā viens, trīs — labāk nekā divi. Vai to var teikt arī par seksu?

Pēc «Pfizer» pētījumu datiem, beidzamo piecu gadu laikā Krievijā uz pusi pieaudzis to seksa partneru skaits, kas ir nodarbojušies ar seksu trijatā. Piemēram, 2005. gadā Krievijā no katriem 15 aptaujātajiem vismaz divi ir nodarbojušies ar grupveida seksu vismaz vienu reizi mūžā.

Izrādās, tā ir viena no sievietes izplatītākajām seksuālajām fantāzijām. Tieši viņa grib izmēģināt, kādas ir sajūtas, kad viņas ķermeni vienlaikus glāsta četras gribošas rokas.
Krievu seksologi ir par to noraizējušies un iesaka — pirms to darīt, vajag padomāt par sekām! Jo statistika ir skarba un apliecina: no pieciem pāriem, kas «noplūkuši» šo kāroto fantāzijas augli, trīs pāri drīz vien šķiras.

Kaut arī tieši vīrieši ir tie, kas savas partneres mudina uz tādu rīcību, pēc notikušā viņi nav spējīgi turpināt attiecības ar savu partneri. Jo viņi uzskata — šī sieviete tagad ir pagrimusi.

Otrs, arī visai izplatīts šķiršanās iemesls, — vienam no pāra, reizēm sievietei, reizēm vīrietim, iepatīkas trešais seksa partneris, un viņi cenšas turpināt attiecības ar to, atstājot savu līdzšinējo draugu. Tā sakot, bija iespēja pamēģināt un salīdzināt...

Tāpēc krievu seksologi sievietēm silti iesaka: pirms izlemjat eksperimentēt, noteikti uzdodiet sev jautājumu: «Vai tā ir mana personiskā izvēle, vai arī es tikai gribu izpatikt savam partnerim!» Un mēģiniet iztēloties, kādas būs izjūtas, redzot, ka jūsu mīļotais cilvēks jūsu acu priekšā nodarbojas ar seksu ar jūsu draudzeni. Ja esat pārliecināta, ka jums tas sagādā tikai baudu un patīkamus mirkļus, tad — uz priekšu!»

Un der atcerēties vēl kādu svarīgu lietu: grupveida seksa orģiju laikā pat tīri tehniski nav iespējams nodarboties ar drošu seksu, tāpēc seksuāli transmisīvo slimību skaits šo cilvēku vidū ir krietni augstāks nekā starp partneriem, kas savā gultā uzturas tikai divatā.

Secinājums: pats drošākais un patīkamākais veids, kā nodarboties ar grupveida seksu, ir — darīt to fantāziju pasaulē. Tā sakot, labāk tālāk no grēka...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu