Stranci atbrīvo no apcietinājuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētājs no amata atstādinātajam Rīgas Domes Pilsētas attīstības departamenta direktoram Pēterim Strancim mainījis drošības līdzekli, un viņam vairs nebūs jāatrodas apcietinājumā.

KNAB Sabiedrisko attiecību nodaļā portālu «Apollo» informēja, ka izmeklētājs, izvērtējot kriminālprocesa materiālus, uzskata, ka ir mainījies apcietinājuma piemērošanas pamats, proti, mazinājusies turpmākās izmeklēšanas darbību traucēšanas iespēja.

Strancim piemēroti vairāki ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi — aizliegums strādāt Rīgas Domē un tās struktūrvienībās, tuvoties noteiktām personām un vietai, kā arī aizliegums izbraukt no valsts un sūtījumu saņemšanas adreses paziņošana.

Pieņemot lēmumu par drošības līdzekļa grozīšanu, KNAB izmeklētājs ņēmis vērā gan aizdomās turētās amatpersonas ģimenes apstākļus, gan tās iespējas pretdarboties turpmākajai izmeklēšanai.

Aizdomās par koruptīviem darījumiem Strancis aizturēts 27. martā, bet drošības līdzekli — apcietinājumu — Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piemēroja 28. martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu