Vispārjutīgas ķermeņa vietas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Sievietes sejā ir vairākas erogēnās zonas — matu augšanas līnija, piere, deniņi, uzacis, plakstiņi un vaigi. Sievietei ļoti patīk, ja maigi glāsta viņas seju.

Gandrīz visām sievietēm viena no viserogēnākajām zonām ir mute. To ir viegli uzbudināt kā ar pirkstu galiem, tā ar skūpstu. Mutes kairināšana var iekvēlināt visu sievietes ķermeni, un tā tieši uzbudina dzimumorgānus. Savukārt jebkuras citas ķermeņa daļas kairināšana sievietei bieži izraisa mutes, krūšu un dzimumorgānu reakciju.

Ļoti jutīgas ir ausu ļipiņas, un tās jāapmīļo ļoti maigi. Dažam sievietēm šādi tik vienkārši glāsti rada orgasmu. Ļoti jutīgs ir kakls, sevišķi tā mugurējā virsma un sāni. Sievieti uzbudina arī roku, padušu, plaukstu, muguras, gurnu un visas vēdera lejasdaļas apmīļošana.

Ārkārtīgi jutīga zona atrodas ap nabu. Vairākumam sieviešu ļoti patīk kāju glāstīšana visā garumā, bet jo īpaši — augšstilbu iekšpusē. Jāglāsta ar pirkstu galiem, lūpām vai dzimumlocekli.

Visjutīgākās vietas

Lielākajai daļai sieviešu ļoti erogēnas ir krūtis, un tām ir milzīga nozīme seksuālajā uzbudinājumā. Sūkšana, košļāšana, laizīšana, glāstīšana un viegla saspiešana liek krūšgaliem piebriest, un tas nepārprotami liecina par uzbudinājumu. Tomēr dažādu sieviešu reakcija uz krūšgalu kairināšanu ir ļoti dažāda, tāpēc noteikti jānoskaidro, kas tieši viņai patīk un kas ne.

Izteikti erogēna sievietes ķermeņa vieta ir starpene, proti, apvidus starp maksti un tūpli. Uzliekot visu plaukstu uz šā apvidus virs sakļautajām kaunuma lūpām un stingri uzspiežot vai masējot, sieviete ļoti ātri uzbudinās, jo šeit atrodas blīvs nervgalu tīkls.

Ārkārtīgi daudz nervgalu ir lielajās un mazajās kaunuma lūpās, tādēļ arī tās ir ļoti jutīgas erogēnās zonas. Mazās kaunuma lūpas ir daudzkārt jutīgākas par lielajām kaunuma lūpām.

Sevišķi jutīga ir mazo kaunuma lupu iekšējā virsma, īpaši, ja tās glāsta garenvirzienā gar maksts atveri.

Saspiežot abas lūpas kopā un ar pirkstiem stingri masējot visas jutīgās kaunuma daļas, jūs izraisīsiet ļoti spēcīgu uzbudinājumu. Sievietes ķermeņa seksuāli visjutīgākā daļa ir kuteklis, un to kairināt ir visvieglāk. Vienīgi vīrietim jāiemācās to darīt maigi, prasmīgi un bez steigas. Daudzām sievietēm sevišķu baudu sagādā kutekļa kairināšana ar uzbrieduša dzimumlocekļa galu.

Maksts ieeja, tāpat kā mute, spēcīgi atsaucas uz jebkura veida glāstiem (vissatraucošākais ir dzimumlocekļa galviņas pieskāriens), bet dažas sievietes šā apvidus kairināšana ar lūpām un mēli noved līdz ekstāzei.

Vēl viena erogēna zona ir sēžamvieta, kas viegli uzbudināma ar glāstiem, masāžu vai viegliem pliķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu