Tavs pirmais randiņš (Pamācības meitenēm)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Lai pirmais randiņš būtu veiksmīgs, jāņem vērā tikai pieci vienkārši noteikumi.

Netēlo «velns-viņ-sazin-ko»!

Protams, Viljams Šekspīrs kādreiz ir teicis: «Visa dzīve ir teātris, un mēs esam aktieri tajā.» Tomēr nevajag ķiķināt un censties līdz nepazīšanai pārveidot savu balsi, lai tā izklausītos baigi seksīgi. Tu esi tikai TU, un tā ir tava galvenā priekšrocība. Pirmais randiņš nav pretendentu atlase teātra institūta iestājeksāmenos, un aktiera dotības tev te nav nepieciešamas.

Mazāk atmiņu!

Pirmkārt, retajam vīrietim patiks klausīties par viņa priekšgājējiem. Otrkārt, agrāk vai vēlāk viņš sāks domāt: ja tu tik labi atsaucies par savu bijušo puisi, kāpēc īsti šis brīnišķīgais cilvēks kļuva par tavu bijušo? Treškārt, ja tu par savu iepriekšējo stāstīsi dažādas riebeklības, jaunajam pretendentam tu izskatīsies pēc nervozas, sīkumainas un atriebīgas būtnes, bet tas ir sieviešu tips, kas vīriešiem šķiet visnepievilcīgākais.

Nelieto alkoholu!

Pirmais randiņš tev dod lielisku iespēju uzzināt pēc iespējas vairāk par atnākušo vīrieti, tāpēc ierodies pilnīgi skaidrā, jo tev vajadzēs skaidru galvu. Satraucoties (un pirmajā randiņā tas noteikti notiek!) reibst ātrāk, un tu vari apreibt pat pēc pirmā kokteilīša. Ja nu tomēr riskē un nolem drosmei iedzert glāzi vīna, dzer maziem malciņiem un ļoti lēni. Un atceries: kas skaidrā ir prātā, tas dzērumā uz mēles. Arī puisis, kas atnācis uz randiņu, to zina. Iespējams, viņš tieši centīsies panākt, lai tu ātrāk noreibsti un pēc iespējas vairāk un atklātāk pastāsti par sevi.

Nemēģini dabūt visu uzreiz!

Pirmo randiņu vari izskatīt par izdevušos, ja puisis no tevis atvadās ar domām par turpmāko tikšanos. Pārnācis mājās, viņš varbūt visu vakaru domās par tevi un nākamajā dienā — vēl joprojām. Tev tas patiktu, vai ne?

Diemžēl bieži vien notiek citādi — meitenes sievišķīgā ziņkāre jau pēc pirmā randiņa restorānā grūž tevi jaunā paziņas apkampienos. Pirms piekrīti piedāvātajai kafijai viņa dzīvoklī (vai esi ar mieru viņu uzaicināt uz kafiju pie sevis), atceries: ja viņš šovakar to «kafiju» nedabūs, nākamreiz viņš to gribēs vēl daudzkārt vairāk. Un to panākt ir tik vienkārši, tikai jāatceras — visu interesantāko ne šovakar!

Mazāk centies!

Ja esi ieņēmusi galvā, ka jau pirmajā tikšanās reizē tev viņš jādabū pie savām kājām, visdrīzāk tu cietīsi fiasko un pēc tam mocīsies pašpārmetumos. Tāpēc labāk uztver to visu viegli un spried, kā savulaik Napoleons: galvenais ir iesaistīties kaujā, gan jau pēc tam redzēs...

Atceries arī otru lielā imperatora aforismu: armija kustas uz priekšu tikai tādā gadījumā, ja tā ir dzīva. Tāpēc paliec dzīva, nepiedzīvo sakāvi jau pirmajā randiņā, un būs tev reiz viss — gan jauna tikšanās, gan sekss, gan laime!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu