Kā atpazīt labu mīlētāju?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Pazīstamas Maskavas skaistules apgalvo, ka jau pirmajās pazīšanās minūtēs var noteikt vīrieša seksuālo temperamentu un paredzēt, ko no viņa var sagaidīt gultā.

Ksenija, televīzijas raidījuma vadītāja, rakstniece, 24 gadus veca, nav precējusies:

— To var ļoti viegli pateikt jau pirmajās 20 minūtēs. Vajag tikai ar vīrieti aprunāties. Īsts gultas virtuozs nekad nesāks plātīties ar saviem panākumiem seksā un nestāstīs, cik skaistuļu sirdis jau iekarojis. Viņš tikai atnāks, ieraudzīs un — uzvarēs. Ja nav iespējas ar šo vīrieti aprunāties, jāspriež pēc viņa kustībām — nemierīgas, saraustītas kustības, piemēram, liecina, ka cilvēks nav par sevi pārliecināts. Kam jums tāds ir vajadzīgs?!

Anfisa, televīzijas raidījumu vadītāja, 29 gadus veca, neprecējusies:

— Ir jāskatās vīrietim acīs — tur atradīsiet atbildes uz visiem jautājumiem.

Seksuālo temperamentu var noteikt arī pēc tā, kā vīrietis ēd. Ja viņš to dara lēni, nesteidzīgi, ar baudu izgaršojot katru kumosiņu, varat gaidīt no viņa gultā īstus šedevrus! Ja viņš stumda pa šķīvi salātlapiņu, ir piekasīgs un sīkumains, tāds neinteresants viņš būs arī gultā. Ja viņš ēdot noliecas pār šķīvi tā, ka pat ēdienu no malas vairs nevar redzēt, gultā viņš būs liels egoists.

Pirmkārt, jāklausa iekšējai balsij — tā sievieti pieviļ reti. Vīrieši, kuri izskatās ļoti labi, ir saposušies un nevainojami un no kuriem tu it kā gaidi satriecošu seksu, visbiežāk ir sevī iemīlējušies egoisti. Savukārt pēc skata neievērojamāki puiši reizēm gultā dara brīnumus.

Un vēl es iesaku: uzsmaidiet vīrietim, ar kuru jums, iespējams, būs sekss. Ja viņš raida jums pretī patīkamu smaidu, tātad starp jums abiem ir iespējama saprašanās.

Aļona, realitātes šova «Māja» dalībniece, 24 gadi, nav precējusies:

— Es skatos viņiem acīs. Pat ja vīrietis kustībās ir mierīgs un rāms, acīs viņam, iespējams, lēkā mazi nebēdīgi velniņi. Tie var signalizēt, ka šis vīrietis ir nekaunīgs un viltīgs, bet vienlaikus — arī kaislīgs un aktīvs mīlētājs. Pēc tam es raugos uz viņa žestiem, kustībām, kā viņš smēķē. Ja viņš nenovērsdamies skatās man tieši acīs, tātad gultā iniciatīva piederēs viņam. Ja viņš skatās man uz rokām, tātad līdere gultā būšu es.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu