Iespējamie varoņdarbi gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vai sieviete jau pirmajās pazīšanās minūtēs var noteikt, kāds ir vīrieša seksuālais temperaments un ko no viņa var sagaidīt gultā?

Dažas Maskavas skaistules apgalvo, ka tas esot elementāri!

Marija, vingrotāja, 34 gadi, nav precējusies:

— Vīrieša seksualitāte slēpjas tur, ka viņš jebkurā dzīves situācijā paliek vīrietis. Piemēram, sabiedrībā viņš var uzvesties brīvi un droši, bet pēc tam atklājas, ka viņam ir milzum daudz kompleksu. Paliec ar tādu divatā, un izrādīsies, ka viņš ne tikai neprot tevi izklaidēt ar sarunām, bet arī nav neko dzirdējis, piemēram, par sievietes erogēnajām zonām. Es parasti tomēr paļaujos uz savu intuīciju.

Svetlana, aktrise, 23 gadus veca, precējusies:

— Sākumā skatos uz vīrieša rokām, īpaši uz pirkstiem. Nagiem jābūt tīriem un kārtīgiem. Nē, manikīrs nav nepieciešams, pietiek, ja jūtams, ka vīrietis savas rokas kopj. Pēc tam — apavi. Ja tie ir netīri, tas nozīmē, ka es ar šo vīrieti tiekos pirmo un beidzamo reizi. Bet, ja vīrietis bieži, «garšīgi» un ar jēgu lamājas «mātes vārdiem», tad jau par 90% esmu pārliecināta, ka sekss ar viņu varētu būt neaizmirstams.

Ļera, televīzijas raidījumu vadītāja, 35 gadus veca, precējusies:

— Pirmais iespaids var būt mānīgs. Vīrietis var izskatīties kluss un kautrīgs, bet gultā, iespējams, viņš veic kaut ko vulkāna izvirdumam līdzīgu. Bet var būt arī otrādi. Vispār jāatzīstas, ka to noteikt nav tik vienkārši. Un tomēr, ja jūs esat iekārota un interesanta sieviete, tad spēsiet jebkuru vīrieti ierosināt uz Hērakla cienīgiem varoņdarbiem seksā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu