Jūsu dzimumorgāni ir unikāli!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ir pilnīgi skaidrs, ka seksuālās anatomijas zināšanas palīdz kļūt par labāku mīlētāju.

Ja jūs zināt, kur jūsu partnerim atrodas visjutīgākās vietas, kā tās reaģē uz kairinājumu vai glāstu un kas tad notiek, tad tas nozīmē, ka jūs spējat viņam vai viņai sniegt maksimālu baudu. Un, pamanot, ka jūsu partneris ir persona, kuru daži, iespējams, pat visai neparasti, glāsti vienmēr uzbudina, mīlēšanās kļūst daudz veiksmīgāka un abpusējais apmierinājums — lielāks.

Vīriešiem ir daudz vieglāk saprast savu seksuālo anatomiju, jo viņu dzimumorgāni nokarājas ārpus ķermeņa un vienmēr ir skaidri saskatāmi. Turpretim sievietes uzbūvi kā sievietes, tā vīrieši pārzina daudz vājāk. Tas ir tādēļ, ka daudzi svarīgi orgāni sievietes ķermeņa iekšienē ir slēpti acīm. Gluži tāpat kā citi orgāni, vīrieša un sievietes dzimumorgāni ir individuāli atšķirīgi — to forma un lielums ir ļoti dažāds.

Tomēr vairākums iekļaujas normas robežās, un tikai dažām sievietēm ir neparasti plaša vai šaura maksts, bet retam vīrietim — īpaši liels vai mazs dzimumloceklis. Sievietes reti kad ir neapmierinātas ar savu dzimumorgānu lielumu un formu — visticamāk, tādēļ, ka salīdzināšana ar citu sieviešu orgāniem nav ierasta. Tādējādi neziņa kļūst par svētību. Turpretim lielākā daļa vīriešu ir neapmierināti ar savu dzimumorgānu īpašībām, un daudziem liekas, ka mazs vai vidēji liels dzimumloceklis būtiski mazina viņu seksuālo pievilcību.

Laimīgā kārtā daudzām sievietēm tas ir absolūti vienalga, un viņas nepievērš uzmanību tam, cik liels dzimumloceklis ir partnerim. Dažām sievietēm liels dzimumloceklis pat traucē: mazāku dzimumlocekli var, piemēram, vieglāk paņemt mutē, ja nonāk līdz orālajam seksam.

Vēl jo vairāk, daudzām sievietēm uzbudinājums dzimumakta laikā rodas, kairinot kutekli un nervgalus, kuri atrodas galvenokārt maksts atveres tuvumā (līdz 5 centimetru dziļumam), un te nu dzimumlocekļa garumam nav nekādas nozīmes. Labs mīlētājs, kurš partnerei sniedz vislielāko baudu, ir tāds, kurš apveltīts ar prasmi un iejūtību, nevis ar lielu dzimumlocekli.

Savukārt daudzas sievietes nav apmierinātas ar savām krūtīm. Iespējams, ka abu dzimumu neapmierinātība daļēji ir izskaidrojama ar to, ka gan savu dzimumlocekli, gan savas krūtis cilvēki redz tikai no augšas, tādēļ šīs ķermeņa daļas šķiet mazākas, nekā tās ir patiesībā.

Tomēr daudz svarīgāk ir just prieku un lepnumu par to, ka esat tāds, kāds esat, un ka viss jums ir normāli, nevis bažīties, ka jūsu dzimumorgāni nav tieši tādi paši kā citiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu