Kā smēķējot sameklēt vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Aplīmētās paciņas, draudi par cigarešu cenu palielināšanos, smēķēšanas kaitīgums un garās diskusijas ir pievērsušas, manuprāt, nepelnīti lielu uzmanību šim paradumam.

Atgādināšu, ka šim procesam tomēr ir arī vairākas pozitīvas iezīmes.

Cik viegli ir palūgt smēķējošam puisim uguni! Parunāt par visām nedienām, kuras skar nabaga smēķētājus. Tāpat kā diviem suņu saimniekiem ir daudz vieglāk atrast kopīgus tematus sarunām. Ja vien puisis nebūs no nerunīgajiem vai arī nebūs nolēmis, ka šī būs viņa pēdējā cigarete, viņš labprāt padalīsies ar tevi savās domās.

Protams, uz cigaretes attiecības nebalstīsies, tomēr tas būs viegls veids sarunas sākšanai.

Līdzīgi var veidot sarunu ar kolēģiem. Ak, šīs pīppauzes! To laikā tiek izplānoti grandiozi attīstības plāni, izstrādāti projekti, apspriests jaunais kolēģis un uzzinātas visas jaunākās baumas.

Elīna šādās pīppauzēs iepazinās ar savu draugu.

«Strādāju lielā uzņēmumā. Mums priekšnieks pats ir kaislīgs smēķētājs, tāpēc tika izveidotas vairākas smēķēšanas telpas. Šīs bija vienīgās vietas, kur varēja iepazīties ar citu nodaļu darbiniekiem. Es vienmēr zināju, kuram ir plānots palielināt algu, kuru drīz atlaidīs, kādi ir tuvākie projekti utt.

IT daļā strādāja tik smuks puisis! Dažreiz mūsu smēķēšanas pauzes sakrita, un es centos pievērst viņa uzmanību. Vienā tādā reizē notēloju, ka esmu aizmirsusi cigaretes. Puisis bija pretimnākošs un iedeva man vienu no savējām. Tas bija iemesls mūsu pirmajai sarunai.

Viņš smēķēja daudz stiprākas cigaretes nekā tās, pie kurām es biju pieradusi. Sākām apspriest nikotīna un darvas saturu «zārka nagliņās» un sarunas beigās apmainījāmies ar telefoniem. Izrādās, esmu viņam jau uzreiz iepatikusies, tikai viņš neesot varējis saņemties un sākt sarunu…»

Piekrītu, ka smēķēšana ir kaitīga. Tomēr tas ir vienkāršs sarunu temats tiem, kurus šis netikums vieno. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu