Eltonam Džonam par godu izgatavots īpašs saldējums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu popmūziķis Eltons Džons ieguvis speciālu savā vārdā nosauktu kompānijas «Ben & Jerry’s» saldējumu un tā pievienojies tādām mūzikas leģendām kā «Phish» un Džerijs Garsija, kurām par godu kompānija radījusi īpašas garšas saldējumus, vēsta «New Musical Express».

«Goodbye Yellow Brickle Road» izgatavots speciāli par godu Džona koncertam, kas šomēnes notiks ASV Vērmontas štatā, kur atrodas «Ben & Jerry’s» ražotne.

Tā garša raksturota kā «dekadenta šokolādes saldējuma nedzirdēta simfonija ar zemesriekstu sviesta cepumu mīklu un īrisu un baltās šokolādes gabaliņiem». Visi ienākumi no šā saldējuma pārdošanas tiks ziedoti Eltona Džona AIDS labdarības fondam.

Koncerts pirmdien, 21. jūlijā, būs dziedātāja pirmā uzstāšanās šajā štatā, kas ir vienīgais no ASV 50 štatiem, kur Džons vēl nav koncertējis.

Ierobežota daudzuma jaunās garšas saldējums būs nopērkams tikai no 18. līdz 25. jūlijam kompānijas saldējuma kafejnīcās «Ben & Jerry’s Vermont Scoop Shops», kā arī koncerta laikā, kas notiks izstāžu centrā «Green Mountain State's Champlain Valley Expo Center».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu