Neimaņu laulība oficiāli šķirta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā nedēļā oficiāli šķirta izdevniecības «Dienas bizness» valdes priekšsēdētāja Gastona Neimaņa un uztura speciālistes Lolitas Neimanes 24 gadus ilgusī laulība, ziņo «Privātā Dzīve».

Savulaik par paraugģimeni uzskatītos Neimaņus šķīra 15. jūlijā Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesa, šī bija trešā tiesas sēde. Prasību tiesai šķirt laulību pagājušā gada septembrī iesniedza Gastons Neimanis, kā iemeslu minot uzskatu nesaderību.

Jau ziņots, ka Lolita Neimane uz pirmo tiesas sēdi šā gada sākumā neieradās, jo tobrīd atradās slimnīcā. «Privātā Dzīve» raksta, ka uz nākamo tiesas sēdi, kas notika 29. aprīlī, ieradās abi Neimaņi, tomēr laulība netika šķirta, jo pāris nespēja vienoties par savrupmājas Pārdaugavā sadali.

Pašlaik, kad laulība jau ir šķirta, «Privātā Dzīve» raksta, ka nav zināms, kā atrisināts «mājas jautājums». Gan Lolita, gan Gastons no komentāriem ir atteikušies.

Jau ziņots, ka par vienu no galvenajiem Neimaņu šķiršanās iemesliem tiek minētas Gastona ilggadējās attiecības ar lietuviešu preses izdevuma «Verslo žinios» finanšu direktori Līnu Vaineikieni. Gastons un Līna neslēpj savas attiecības un kopā ir apmeklējuši vairākus publiskus pasākumus, arī rokoperu «Lāčplēsis» un Bjorkas koncertu «Arēnā «Rīga»» pagājušajā nedēļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu