LNT un TV5 kanālos konkursu «Jaunais vilnis 2008» noskatījušies 1,18 miljoni skatītāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2008» atklāšanas un pirmās konkursa dienas koncertus Latvijas Neatkarīgajā televīzijā (LNT) un kanālā «TV5» skatījušies vairāk nekā miljons skatītāju, liecina provizoriskie pētījumu kompānijas «TNS Latvia» dati.

Latvijas Neatkarīgajā televīzijā «Jaunā viļņa» atklāšanas koncertu 23.jūlijā un pirmo konkursa dienu 24.jūlijā ir skatījušies 1 051 700 skatītāju, savukārt «TV5» kanālā abus šos koncertus ir skatījušies 508 400 skatītāji vecumā no četriem gadiem.

Kopā abos kanālos pirmās divas konkursa dienas ir skatījušies 1 182 300 skatītāji, un tas ir par 3% vairāk, salīdzinot ar pagājušā gada pirmo divu dienu skatītāju skaitu.

Kā jau ziņots, šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» piedalās kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāv Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Konkursa žūrijā ir Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu