Kurš šovakar saņems Allas Pugačovas speciālbalvu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šovakar gaidāms «Jaunā viļņa 2008» noslēguma koncerts un apbalvošanas ceremonija. Jau vakar kļuva zināmi konkursa uzvarētāji — duets «Georgia» no Gruzijas.

Tomēr intrigu pasākums nav zaudējis, jo šovakar savu simpātiju balvu 50 000 ASV dolāru pasniegs konkursa mūza Alla Pugačova. Pēc «Triobet.com» bukmeikeru prognozēm, ar 29,5% varbūtību par slavenās dziedātājas simpātiju šogad varētu kļūt Alesandro Ristori no Itālijas.

«Ap Allas Pugačovas balvu tiek uzturēta liela noslēpumainība, kas apgrūtina prognožu izteikšanu. Šķiet, ka tas tiek darīts ar nolūku, lai līdz pat apbalvošanas ceremonijai šajā konkursā saglabātu savu devu intrigas. Tomēr nepamanītas nepalika dziedātājas izrādītās simpātijas Alesandro Ristori no Itālijas konkursa pirmajā dienā, kad pēc viņa uzstāšanās Alla Pugačova jauno izpildītāju sveica ar ovācijām, pieceļoties kājās. Jāatzīst gan, ka viņa priekšnesumi arī abās pārējās konkursa dienās bija ļoti līdzīgi, tāpēc balvu varētu iegūt konkursa otrās kārtas līdere Īrisa, kas gluži tāpat kā dalībnieks no Itālijas nenosargāja savas līderpozīcijas līdz konkursa noslēgumam,» teic «Triobet» pārstāvis Kims Petersens.

Pēc «Triobet.com» prognozēm, otras lielākās izredzes iegūt Allas Pugačovas simpātiju balvu ir Īrisai no Krievijas ar 18% iespējamību. Viņa konkursā izcēlusies ar ļoti interesantiem un teatrāliem priekšnesumiem. Dziedātājas interesantākos priekšnesumus konkursa žūrijas loceklis un viens no galvenajiem organizatoriem Igors Krutojs salīdzinājis ar pašas primadonnas skatuves uznācieniem.

Jāatzīst gan, ka Alla Pugačova vienmēr ir mēģinājusi visus pārsteigt ar negaidītiem soļiem. Tā var notikt arī šoreiz un balva nokļūt ļoti negaidītās rokās. Interesanti arī, ka pagājušajā gadā dziedātāja pasniedza pat divas balvas — vienu simpātiju balvu 50 000 ASV dolāru vērtībā, bet otru simbolisku, kas liecināja par Allas Pugačovas ticību šā mākslinieka panākumiem nākotnē. Lai gan šogad runāts tiek tikai par simpātiju balvu, iespējams vēl kāds pārsteigums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu