«Putnu balle» jau domā par Ziemassvētkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kal ratus ziemā, bet ragavas — vasarā, vēsta tautas ticējums. Tieši tādēļ grupa «Putnu balle» jau tagad sāk domāt par Ziemassvētkiem, pareizāk sakot, par 20. decembri, kad Ķīpsalas hallē gaidāms grupas lielais šovs.

«Kāpēc mēs par to runājam vasarā? Tāpēc, ka biļetes uz šo Ziemassvētku koncertu «Biļešu paradīzes» kasēs ir nopērkamas jau tagad. Palutini sevi ar vislabākajām sēdvietām par vislabāko cenu! Uzdāvini visu gadu populārākās «Putnu balles» dziesmas tuvplānā arī savam labākajam draugam! Nopērc viņam biļeti tieši blakus sev. Un galvenais — noklausieties kopā «Putnu balles» jaunāko singlu «With U», kas tapis sadarbībā ar Lietuvas grupu «4fun». Abas grupas sadraudzējušās 2005. gada lielajā «Eirovīzijas» finālā Kijevā, bet šogad draudzība pāraugusi kopīgā dziesmā,» teic izdevniecības «Antena» pārstāvji, kas sadarbībā ar apvienību «LTips» ir plānotā koncerta rīkotāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu