Pugačovas simpātijas — Omāram no Kirgizstānas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmdienas vakarā noslēdzās starptautiskais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2008».

Noslēguma koncertā tika apbalvoti konkursa dalībnieki, naudas balvas saņēma pirmo trīs vietu ieguvēji: duets «Georgia» no Gruzijas par pirmo vietu saņēma 70 000 ASV dolāru, otrās vietas ieguvēja Īrisa no Krievijas — 40 000 dolāru, savukārt itālietim Alesandro Ristori par trešo vietu tika 30 000 ASV dolāru.

Kā ierasts, Krievijas primadonna Alla Pugačova arī šogad paziņoja, kurš konkursa  dalībnieks saņem viņas speciālbalvu. Šogad naudas balvu 50 000 dolāru vērtībā saņēma Omars no Kirgizstānas. Skatītāju simpātiju balvu «Briljanta vilnis» saņēma dziedātājs Mger no Armēnijas, par ko konkursa laikā bija balsojuši 30 000 skatītāju. Jūrmalas simpātiju balvu saņēma Dons. Telekanāls «Muz TV» savu speciālbalvu piešķīra grupai «Zaklepki» no Ukrainas.

«Jaunā viļņa» titulu «Zelta zvaigznes» un briljantu saņēma Ivans Vabiščevics jeb Tēvocis Vaņa.

Īrisa saņēma konkursa stilīgākā konkursanta balvu, ko pasniedza Laima Vaikule. Speciālbalvu «Jaunākā izpildītāja» saņēma Ņuša Šuročkina no Krievijas.

Konkursa «Jaunais vilnis 2008» naudas balvu fonds bija 140 000 ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu