Bagātie arī raud jeb «Jaunā viļņa» baumas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Vai veselu nedēļu Jūrmalā plosījās krievu estrādes zvaigznes. Dažādas baumas un intrigas virmoja ik uz stūra, katru nakti notika vērienīgas ballītes Lielupes krastā, to laikā aktualizējās savstarpējās antipātijas un simpātijas, bija kašķi par nesamaksātiem rēķiniem, tāpat bija arī politiski nekorekti aizvainojumi.

Kaut kur visu šo kaislību vidū kusli pie dzīvības turējās arī Maestro Raimonda Paula un komponista Igora Krutoja labā doma par starptautisku konkursu, kurā jaunie dziedātāji parāda savu talantu. Tas viss saucams divos vārdos — «Jaunais vilnis».

Arī tas, ko «Vakara Ziņas» šoreiz atrāda zem rubrikas «baumas» — par konkursa rezultātiem viss visiem jau sen zināms, arī cita veida baumas jau sen atklausītas, tomēr...

Gribēja pa lēto...

Svētdien Krievijas zvaigžņotajai plejādei gandrīz nācās tipināt kājām, jo Dzintaru koncertzāli masveidā pameta ekskluzīvi autiņi, kas «Jaunā viļņa» laikā vizināja māksliniekus: lepno S klases mersedesu, «Lexus» un «Bentley» šoferi atteicās pildīt pienākumus — viņi nebija saņēmuši no organizatoriem naudu par padarīto darbu, vienīgi avansu, kas jau bija izlietots degvielā. Beigās tika rasts kompromiss un «Jaunā viļņa» orgkomiteja garantējusi auto firmai samaksāt ap 270 000 dolāru.

Kirkorovs aizmirsts

Krievu estrādes dziedonis un Allas Pugačovas bijušais vīrs Filips Kirkorovs Latvijas presi vairs neinteresē, jo visa žurnālistu uzmanība bija veltīta viņa bijušās sievas mīlas peripetijām ar slaveno krievu komiķi Maksimu Galkinu. Klīst baumas, ka Filips tik ļoti sabēdājies par Allas nevērību, ka piektdien vienos naktī sazinājies ar Krievijas estrādes primadonnu, lai risinātu samilzušo problēmu. Lai arī Pugačova tajā brīdī bija restorānā «Aquarius» kopā ar Galkinu, viņa pameta nakts uzdzīvi un devās mierināt bijušo lauleni. Tiesa, jau pēc pulksten četriem Alla Borisovna bija redzama nākam atpakaļ uz restorānu, lai turpinātu dzīres. Festivāla laikā Kirkorovs uzplauka smaidā ik reizi, kad kāds no preses pārstāvjiem pievērsa viņam uzmanību, taču tas nebija pārāk bieži. Nu redz, cik maz tomēr laimei vajag kādreiz tik ļoti neaizsniedzamajam Filipam...

Slēpj apdegumu

Krievijas mūzikas kanāla zvaigzne Ļera (īstajā vārdā Valērija Kudrjavceva), kas bija viena no festivāla vakara vadītājām, gan dienā, gan naktī staigāja ar spilgti uzkrītošu vakara grimu. Ļera ir kaislīga smēķētāja, un baumo, ka Jūrmalā meičai bijis neveiksmīgs mēģinājums nemanīti uzvilkt dūmu, kā rezultātā apsūrusi apakšlūpa. Tieši šī iemesla dēļ blondīne stilistiem lūdza sevi mālēt pēc iespējas spilgtāk, lai fotogrāfi nepamana apdegumu.

Sončika nobāl Zvereva priekšā

Tā dēvētā ballīšu karaliene Anete Sončika parādījās arī festivāla «Jaunais vilnis» atklāšanas pasākuma vakara burziņā «Hotel Jūrmala SPA» telpās. Tiesa, uz visu Krievzemes estrādes plastisko ķirurģijas paraugdemonstrējumu fona mūsu Anete izskatījās pagalam blāva. Baumo, ka, ieraugot sev blakus Allas Pugačovas dziedošo stilistu, pēc vācu modeles Klaudijas Šīferes tik ļoti izskatīties gribošo Sergeju Zverevu (viņam laikam diemžēl neviens nav pateicis, ka Klaudija ir sieviete...) spīdīgi zilā ietērpā, gaiši zilajā kokteiļkleitā tērpusies Sončika visai ātri pameta ballīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu