«R.E.M.» iesildītāji Rīgā būs «We Are Scientists»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «R.E.M.» koncerta iesildītāji 12. septembrī «Arēnā «Rīga»» būs amerikāņu indie roka pārstāvji «We Are Scientists», portālu «Apollo» informēja koncertaģentūra «FBI».

Ir divi nemainīgi noteikumi, kurus «R.E.M.» savās koncertturnejās izmanto attiecībā uz iesildītājgrupām: pirmkārt, viesmāksliniekus izvēlas paši «R.E.M.» puiši, un, otrkārt, vienas turnejas laikā viņi izvēlas vairākus iesildītājus, kuri kopā ar «R.E.M.» spēlē dažādos pasaules reģionos. Albuma «Accelerate» Eiropas turnejā kopā ar «R.E.M.» iespēja uzstāties tiek dota «Editors», «Guillemots», «Elbow» un «The Disciplines», savukārt sākot ar Baltijas valstu koncertiem iesildītāju godā būs «We Are Scientists».

«We Are Scientists» dibināta 2000. gadā Ņujorkā Amerikā, un 2002. gadā klajā nāca grupas debijas albums «Safety, Fun, and Learning (in that Order)». Pēc veiksmīgas uzstāšanās mūzikas industrijas pasākumā «South By Southwest» Teksasā 2005. gadā grupa tika pie ierakstu līguma ar «Virgin Records», un 2006. gadā iznākušajā albumā «With Love & Squalor» atrodami grupas hiti, kuri atskaņoti arī Latvijas radiostacijās: «Nobody Move, Nobody Get Hurt», «The Great Escape» un «It's a Hit». Šā gada martā iznāca trešais «We Are Scientsts» albums «Brain Thrust Mastery», kurš Apvienotās Karalistes visvairāk pārdoto albumu topā debitēja augstajā vienpadsmitajā vietā.

«We Are Scientists» pieder pie tām amerikāņu grupām, kuru mūzika savu fanu bāzi un atbalstītājus veiksmīgāk atradusi nevis dzimtajā Amerikā, bet Lielbritānijā un Eiropā. 2006. gadā «We Are Scientists» kopā ar «Arctic Monkeys» un «Maxïmo Park» piedalījās Lielbritānijas mūzikas izdevuma «NME» turnejā un pērnā gada nogalē devās turnejā kopā ar «Kaiser Chiefs».

http://www.youtube.com/user/wearescientists

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu