Mācies flirtēt no vecvecmāmiņas!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienās gandrīz neviens vairs vēstules neraksta, tomēr vecie likumi joprojām ir spēkā: vīrietis mīlestību izrāda un izcīna to, sieviete valdzina, taču savu interesi par vīrieti aktīvi neizrāda — jāļauj darboties vīrieša fantāzijai!

Mīlestībā steigties nedrīkst, steiga — tā ir visizplatītākā kļūda. Šī patiesība ir sena kā pasaule, un nav nekāds noslēpums, ka vislabākās zāles pret garlaicību un sarūgtinājumu mīlā ir flirts un koķetēšana. Sāksim ar flirtu.

Māksla būt vājai

Flirts — tā ir vārdiska divcīņa, asprātīgas sarunas, kuru laikā partnerim tiek darītas zināmas atsevišķas emocijas, domas un apgalvojumi, kas reizēm var arī nemaz neatbilst patiesībai. Flirts liek prast orientēties sarunā, aši reaģēt uz smalku repliku vai pat nemanāmu mājienu. Flirts — tā ir nopietna māksla, ko jo augsti ciena visās pasaules kultūrās.

Kādiem tad jābūt flirtā izteiktajiem apgalvojumiem un domām? Vīrietim patīk būt stipram, viņam patīk, ja par viņu sajūsminās, savukārt sievietei jābūt maigai un vājai, viņai jārada vīrietim vēlēšanos sievieti aizstāvēt. Protams, protams, ir arī izņēmumi, bet tie, kā zināms, apstiprina likumu.

Tātad sievietes pamatuzdevums ir flirta gaitā parādīt savas sievišķīgās īpašības un tai pašā laikā pamanīties apbrīnot vīrieti. Šāda flirta iespaidā vīrietis notic, ka tā būs vienmēr, bet, ja pēkšņi izrādās, ka viņam tas ir apnicis, jāpāriet pie flirta nākamās daļas.

Ja vīrietis no laimes piekūst

Kļūstiet vēsa vai pat indīga. Tikai nepārspīlējiet, lai neizjauktu vīrieša priekšstatu par jums! Lieciet viņam saprast, ka esat aizņemta, varat būt atturīgi pieklājīgi vai vienaldzīgi noslēgusies sevī.

Pirms īstenot šo paņēmienu, ieteicams pārdomāt, kāda būs jūsu izturēšanās, lai vīrietis ātrāk noilgotos pēc aizgājušās laimes. Jums jāzina jūsu vīrieša trūkumi un labās īpašības, citādi varat panākt pretēju efektu.

Nekādā gadījumā nenonieciniet vīrieša īpašības, par kurām vēl nesen viņu apbrīnojāt, nemānieties, bet vienkārši norādiet uz tām viņa īpašībām, kuras, jūsuprāt, varētu kritizēt. Tomēr atcerieties, ka tiem jābūt sīkumiem — nerunājiet to, ko varbūt vēlāk varētu nožēlot, jo jūsu uzvedība galu galā ir spēle, kuras nolūks nekādā gadījumā nav partneri atgrūst.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu