TV3 tievēšanas šovu vadīs spēkavīrs, kultūrists un aktrise

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau septembrī TV3 sāks rādīt tievēšanas šovu «XXL», kurā divpadsmit cilvēki pieņems izaicinājumu mainīt savu dzīvi un ievērot veselīgu dzīvesveidu. Galvenā balva uzvarētājam būs 100 latu par katru nomesto kilogramu.

Ir kļuvis zināms, ka šovu vadīs  neatkārtojams trio — TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 2» uzvarētājs un spēkavīrs Raivis Vidzis, «Dejo ar zvaigzni» dalībniece un aktrise Zane Vaļicka un kultūrists Aivars Visockis.

«XXL» dalībnieki atrasti

Veicot dalībnieku atlasi, projekta «XXL» veidotāji saņēma aptuveni 2000 pieteikuma anketu. Tika izskatīti visi pieteikumi, no kuriem izvēlēti 100 laimīgie, kas tika aicināti uz pārrunām. Pēc atlases konkursa tika izvēlēti 12 projekta dalībnieki, kuri 12 nedēļu garumā cīnīsies par galveno balvu.

Kādēļ vēlas piedalīties «XXL»?

Pirms jaunā šova dalībnieki stāsta, kādēļ vēlas pieņemt izaicinājumu un piedalīties projektā, kāds Latvijā vēl nav veidots: «Piedalos «XXL», lai man palīdzētu samazināt svaru, kas ir apgrūtinājums un ko pats vairs nespēju kontrolēt. Kā arī lai varētu darīt lietas, kas man patīk, un darīt tās bez piepūles. Un lai neredzētu nievājošus skatienus no malas.»

Kāda dalībniece ir apņēmības pilna: «Esmu pārliecināta, ka vienīgā spēšu nomest pusi no sava svara. Domāju, ka skatītājiem būs interesanti uz mani skatīties. Piepildot mērķi nomest lieko svaru, piepildīsies sapņi, un es to esmu pelnījusi. Kā arī mans vīrs mani vēl vairāk mīlēs, un man nebūs bail, ka kādu dienu viņam apniks mans apaļīgums. Bet vissvarīgākais — es varēšu laist pasaulē bērniņu.»

Fakti un skaitļi...

Tievēšanas šovā «XXL» piedalīsies divas komandas, un katrā no tām būs seši dalībnieki. Viena no komandām kopā sver 753,5 kg, otras komandas svars ir 752,3 kg, un visu dalībnieku kopējais svars veido 1505,8 kg. «XXL» piedalās dažādu profesiju pārstāvji: students, pavārs, apsargs, pārdevējs, direktors, dizaina speciālists, administrators, mūziķis, biroja vadītājs, ielu ekspluatācijas inženieris un baņķieris. 

100 latu par katru zaudēto kilogramu

Šovā piedalīsies cilvēki, kuri ir apņēmības pilni, mērķtiecīgi un gatavi radikāli mainīt savus ikdienas ieradumus. «XXL» laikā šova dalībnieki ar labāko speciālistu palīdzību centīsies notievēt, ievērojot veselīgu dzīvesveidu, sportojot, būtiski mainot ēšanas paradumus, kā arī pārvarot psiholoģiskās barjeras.

Mērķtiecīgāko un apņēmīgāko šova dalībnieku, kurš kļūs par uzvarētāju, gaida galvenā balva — 100 latu par katru nomesto kilogramu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu