Gadu starpība — 23

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ir daudz viedokļu par to, ka mani vienaudži, kungi labākajos gados, apņem par sievām uz pusi jaunākas meitenes — tā žurnālam «40 Plus» teicis Imants Vanzovičs.  

Iespējams, ka tā var tikt pie jaunības eliksīra. Sabiedrībā tas bieži redzams, bet — cik likteņu, tik grāmatu...

Par sevi varu teikt, ka esmu gargabalnieks, nevis sprinteris. Ja esmu ar cilvēku kopā, tad nepieļauju domu, ka tas var beigties. Es to karodziņu nolieku tālu sev priekšā. Bet dzīve ievieš savas korekcijas... Cik liela ir gadu starpība man ar sievu? Jāņem kalkulators... Nu, manai Lienei ir 27, man jau drīz piecdesmit. Bet man brīžiem šķiet, ka viņa ir vecāka par mani. Viņa pat man to ir teikusi un arī to, ka es esot nenormāls.

Saka jau, ka problēmas rodas, ja nav kopīgu atmiņu. Es to labi saprotu un ar to nelienu klāt. Kaut vai tās fotogrāfijas uz skatuves, kas tapušas, kad Lienes vēl nebija. Vai es varēju iedomāties, ka man tā dzīve iegrozīsies? Lai man kāds būtu tad teicis, ka mana sieva vēl nav dzimusi. Un varbūt tieši tāpēc, ka man ir gados jauna sieva, es negribu kļūt par vecu muļķi, kas citus māca pareizi dzīvot.

* * *

To visu saka dziedātājs Imants Vanzovičs.

Bet vēl jau viņa domas nav galā. Ja tās interesē, tad žurnāla «40 Plus» jūlija/augusta numurā tās var izlasīt pilnā apjomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu