Jaunā Harija Potera filma uz ekrāniem iznāks tikai nākamgad

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunās Harija Potera filmas iznākšana uz ekrāniem aizkavēsies par astoņiem mēnešiem.

Filmai «Harry Potter and the Half-Blood Prince» («Harijs Poters un Jauktasiņu princis») kinoteātros vajadzēja parādīties jau šā gada novembrī. Taču tagad kļuvis zināms, ka filma iznāks tikai 2009. gada jūlijā, jo kinostudija «Warner Bros.» vēlas, lai tas būtu drošs vasaras hits, tomēr jaunās filmas treileri jau ir izlaisti.

«Warner Bros.» informēja, ka šāds lēmums pieņemts, lai padarītu spēcīgāku nākamās vasaras jauno filmu klāstu. «Mēs zinām, ka vasaras sezona ir ideāls laiks ģimenes filmas iznākšanai, kā to pierādīja mūsu iepriekšējās Harija Potera filmas panākumi, kas ir cikla otra visvairāk nopelnījusī filma, atpaliekot vien no pirmās sērijas,» sacīja «Warner Bros.» prezidents Alans Horns.

Pēdējā Harija Potera grāmata «The Deathly Hallows» («Nāves dāvesti») tiks uzņemta kā divas atsevišķas filmas, pirmo no kurām paredzēts izdot 2010. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu