«Nedarbi» ar vibratoru un bez tā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Mani solo uznācieni sākās jau 12 gadu vecumā. Varbūt tas notika vēl agrāk, bet, būdama pusaudze, skaidri apzinājos, ko un kāpēc daru.

Tajā laikā dzīvoju pie vecvecākiem, tāpēc uzmanījos, lai netieku pieķerta «nedarbos». Gan toreiz, gan tagad vienmēr, kad daru TO, guļu uz vēdera. Esmu izmēģinājusi arī citas pozas, bet tie bija neveiksmīgi pakaļdarinājumi. Vēlme un nepieciešamība darīt to, guļot uz vēdera, ir problemātiska. Man vienmēr nepieciešama vieta, kur atgulties. Vislabāk der dīvāns, bet tas ir noticis arī automašīnā un pļavā.

Periodiskums ir dažāds — esmu to darījusi pat 10 reižu dienā, esmu atturējusies nedēļu vai divas. Jo lielāks seksuālais uzbudinājums, jo lielāka vēlme ļauties solo seksam. Tas nozīmē, ka vēlme samīļot sevi rodas arī pēc kaislīga un vētraina seksa. Kamēr partneris dušā, es — žvikt — uz vēdera un žigli samīļoju sevi.

Šādās reizēs uzbudinājums vēl nav rimis, tāpēc nedodos fantāzijas lidojumos. Vienkārši darbojos. Savukārt, ja esmu viena, bet gribas pamīlēties, vispirms uzkurinu sevi, iztēlojoties dažādas pikantas situācijas (pludmalē; kopā ar diviem vīriešiem; uz bāra letes), bet pēc tam gan tiešā, gan pārnestā nozīmē ieeju sevī.

Process parasti nav ilgs, pulkstenī neesmu skatījusies, bet kāda minūte vai divas paiet. Lielāka bauda rodas tad, ja TO var izdarīt divas trīs reizes pēc kārtas.

Dažkārt partneri ir lūguši, lai parādu, kā TAS notiek, bet — stop — tas ir mans lauciņš! Ļoti intīms. Varbūt tad, ja es to darītu, guļot uz muguras vai sēžot, es ļautos apskatei, bet manā gadījumā tas ir noslēpums. Un viss!

Reiz mīļākais uzdāvināja vibratoru. Biju patīkami pārsteigta! Pirmo reizi palīgierīci izmēģinājām kopā. Nekautrējoties pavēru kājas un iedarbināju. Patika. Pēc tam mans solo sekss bija krāšņāks — ja gribēju sevi kārtīgi iz..., izmantoju vibratoru, ja gribējās kaut ko maigāku, darīju TO ar pirkstiem.

Darbojoties ar vibratoru, izmēģināju dažādas pozas, un vienmēr bija labi! Gulēju, stāvēju, sēdēju. Vibrators strādāja tik nikni, ka parasti pietika ar vienu uznācienu. Reiz, mīlējot sevi ar vibratoru, sēdēju datorkrēslā un čatoju seksa čatā. Puisis prasīja, ko daru. Godīgi atbildēju, ka ... sevi ar vibratoru. Viņš neticēja. Atbildēju, ka mani viņa domas neuztrauc, un tad sarunas biedrs laikam saprata, ka nejokoju. Ar vienu roku mēģināju rakstīt, lūdzot puisim pateikt, ko viņš ar mani darītu, ja tiktu klāt, ar otru kustināju vibratoru. Kulminācija bija grandioza! Ne ko pielikt, ne atņemt — grandioza!!!

Kāpēc es to daru? Patīk, vienkārši ļoti patīk! Solo sekss palīdz atbrīvoties no stresa un ļauties pārdrošām fantāzijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu