Atrod 11 gadu vecu meitenīti ar pārgrieztu rīkli [papildināta 11:30]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

(Ziņa papildināta ar Bauskas policijas pārstāves un Ceraukstes bāriņtiesas teikto). Trešdienas rītā Bauskas rajona Ceraukstes pagastā kādā mājā atrasta nežēlīgi noslepkavota 1996. gadā dzimusi meitenīte, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Sintija Virse.

Bērna mirstīgās atliekas atradusi viņas vecmamma. Meitenīte gulējusi savā istabā zem segas ar pārgrieztu rīkli.

Uz aizdomu pamata policija meklē meitenītes tēvu, portālam «Apollo» pastāstīja Bauskas policijas pārstāve Linda Zubāne. Aizdomās turētais 1972. gadā dzimušais vīrietis ir agrāk tiesāts, pēdējo reizi par izvarošanu. Viņš no cietuma atbrīvots tikai šā gada pavasarī, norādīja Zubāne.

Mirusī meitene dzīvojusi kopā ar vecmammu un tēvu. Savukārt viņas māte patlaban strādā ārzemēs.

Ceraukstes pagasta bāriņtiesas priekšsēdētāja Aija Stabule portālam «Apollo» pastāstīja, ka meitenītes ģimene netika uzskatīta par nelabvēlīgu, jo vienīgā pazīme bijusi tā, ka bērna tēvs ticis tiesāts.

Augusta sākumā Bauskas bāriņtiesa meitenes aprūpes tiesības atņēmusi viņas mātei, kura ilgāku laiku atradusies peļņā ārzemēs. Rūpes par bērnu bāriņtiesa uzticējusi vecmammai.

Meitenei it kā bijušas normālas attiecības gan ar vecmāmiņu, gan tēvu.

Policija sākusi kriminālprocesu, un pašlaik izmeklētāji strādā notikuma vietā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu