Elli U gatava savai lielajai debijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Elli U nupat atgriezusies no Lielbritānijas un gatava prezentēt savu jauno singlu «Like a Disease», kas no 4. septembra būs dzirdams portālā «PlatformaMusic.lv».

Visai lietaino augustu jaunā dziedātāja Elli U pavadīja Lielbritānijā, kur turpinājās viņas debijas albuma «Pure» studijas ieraksts sadarbībā ar pazīstamo producentu Gariju Stīvensonu un izdevniecību «ZY Records». Stīvensona pēdējais darbs pie dziedātājas Džeinas Makdonaldas jaunā diska «Jane» producēšanas tika visai augstu novērtēts — Anglijas čārtos tas debitēja septītajā vietā.

Debijas singlā «Like a Disease» Elli U sadarbojas ar tādām britu zvaigznēm kā Mo Bērču (Mo Birch), kas ir fona vokāliste pasaules mēroga roka leģendai Robertam Plantam («Led Zeppelin»), un vienu no angļu labākajiem reperiem 10shott, kam drīzumā sāksies koncertturneja Japānā. Mo un 10shott atrada laiku savā saspringtajā darba grafikā un dažas dienas pavadīja kopā ar Elli U vienā no «ZY Records» studijām, kur daudz mēģināja un paralēli darbam arī jautri pavadīja laiku.

«Dziesma stāsta par Austrumeiropas meitenes neprātīgo kaisli pret puisi no Rietumiem. Gabals ir ļoti lipīgs, tāpēc esiet gatavi inficēties!» smejas Elli U.

Izdevniecības «ZY Records», kas radījusi 30 Lielbritānijas TOP 20 hitus, dibinātājs Gajs Stenvejs ir stingri pārliecināts, ka viņas īpatnējā balss, harisma un neparastās dziesmas gūs īstus panākumus Lielbritānijā: «Pusotras dienas laikā, ko Elli U pavadīja studijā, tika ierakstītas divas fantastiskas dziesmas, un viņas profesionalitāte pārsniedza visus mūsu sākotnējos pieņēmumus.»

Oficiālā līguma parakstīšana ar «ZY Records» notiks 4. septembrī Lielbritānijas vēstniecībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu