Meitenītes slepkavu meklē 20 policisti; pagaidām bez panākumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc aptuveni divu diennakšu ilgas meklēšanas policijai joprojām nav izdevies notvert 1972.gadā dzimušo vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par savas 11 gadus vecās meitas slepkavību Bauskas rajona Ceraukstes pagastā.

Bauskas rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Linda Zubāne aģentūru LETA informēja, ka policija šī cilvēka meklēšanu turpina Latvijā nepārtraukti visu diennakti un meklēšanas darbā iesaistīti aptuveni 20 Bauskas policisti. Pagaidām iespējamā slepkavas meklēšanā nav iesaistīti papildu spēki, nav izsludināta arī starptautiskā meklēšana.

Bauskas rajona Policijas pārvalde informējusi kaimiņvalsts Lietuvas Biržu un Pasvales policijas komisariātus, taču pagaidām no Lietuvas kolēģiem nav saņemta informācija, ka noziedznieks varētu būt Lietuvas teritorijā, skaidroja Zubāne.

Pagaidām policija neizvirza versiju, ka aizdomās par slepkavību turamais varētu būt izdarījis pašnāvību.

Kriminālprocesa gaitā noteikta ekspertīze, lai noteiktu, vai meitenīte pirms nogalināšanas izvarota. Ekspertīzes rezultāti varētu būt zināmi nākamnedēļ, iepriekš sacīja Zubāne.

Kā ziņots, 27.augustā no rīta kādās mājās Bauskas rajona Ceraukstes pagastā atrasta noslepkavota 1996.gadā dzimusi meitene. Meitenes līķi atradusi viņas vecmāmiņa, kura iegājusi mazmeitas istabā, kur zem segas atradusi bērnu, kuram bija pārgriezta rīkle.

Policija ir sākusi kriminālprocesu.

Zināms, ka meitenīte dzīvoja kopā ar vecmāmiņu un savu tēvu, kurš nesen atgriezies no ieslodzījuma vietas, kur izcietis sodu par izvarošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu