Seksa skola — ar vecāku partneri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Man reiz bija vecāks puisis, kas upē svieda manu vainadziņu...

Mana pirmā pieredze mīlestībā (vismaz toreiz man tā likās) bija ar 14 gadus vecāku vīrieti, kas tuvākā un tālākā apkārtnē bija iemantojis jākļa statusu. Mēs satikāmies tikai tāpēc, lai nodarbotos ar seksu.

Toreiz man šķita, ka dzīvē varbūt tā arī jābūt. Lai gan īstas pārliecības nebija, jo reizēs, kad pazudu, mamma mani meklēja ar policiju. Nezin kāpēc viņai biju izstāstījusi par mūsu sakaru, un viņa bija ieņēmusi prātā, ka lielais vīrietis piesmej mazu meiteni.

Man nemaz tā nelikās, es biju gatava samelot jebko, lai tiktu ārā no mājas. Vēl jo vairāk — slēpšanās un aizliegtā augļa garšošana atrakcijas padarīja vēl pikantākas. Iespējams, puisim tas tikai rosināja apetīti.

«Būsi mana pirmā sieviete?»

Kad nu tas bija pagājis un beidzies, es mēģināju draudzēties ar vienaudžiem — kā to arī pienākas darīt. Atceros gadījumu, kad ar puisi visu nakti centāmies kaut ko noorganizēt, bet nekas labs mums nesanāca.

Tā man nepatika. Pēc tās reizes visu skolas laiku skatījos uz vecākiem puišiem, jo man bija izveidojusies pārliecība, ka ar vienaudžiem nav nemaz vērts sākt.

Pēcāk gadījās kāds par mani jaunāks puisis, kas bija ļoti jauks un atraktīvs. Es pārbijos, kad viņš paziņoja: tev ir iespēja kļūt par manu pirmo sievieti.

Sekss tā arī nenotika. Nezin kāpēc sievietēm (atšķirībā no vīriešiem) tas nešķiet tik vilinoši — noņemt kādam vainadziņu?

-----------------------

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu