Pārbauda meitas slepkavas saistību ar citas meitenes pazušanu [papildināta]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: policija

(Ziņa papildināta ar pazudušās meitenes aprakstu). Policija pārbauda savas 11 gadus vecās meitiņas Dainas slepkavas Ivara Grantiņa iespējamo saistību ar kādas meitenes pazušanu tajā pašā pagastā.

Jana Ribinska

Iepriekš publiski izskanējusī informācija, ka meitene pēdējo reizi redzēta kompānijā, kurā bijis arī Grantiņš neesot precīza, norādīja Zubāne. Pazušanas vakarā meitene bijusi vienā kompānijā ar Grantiņu, bet pēc tam devusies prom ar citiem cilvēkiem, stāstīja Bauskas policijas pārstāve.

Grantiņa iespējamā saistība ar meitenes pazušanu patlaban tiekot pārbaudīta.

Par meitenes pazušanu policija saņēmusi informāciju 23. jūlijā, un nekavējoties uzsākusi kriminālprocesu par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Kā liecina informācija Valsts policijas mājas lapā, 1990. gadā dzimusī Jana, 19.jūlijā izgāja no mājām «Gaujas» un līdz šim brīdim nav redzēta.

Viņa ir metru un 70 centimetrus gara, vidējas miesas būves. Meitenei ir ovāla seja un pelēcīgi mati, kas sniedzas nedaudz pāri pleciem. Viņai uz labās kājas ir rēta.

Pazudusī bija ģērbusies īsos zilos džinsa svārkos un brūnā jakā ar kapuci. Viņai kājās bija baltas iešļūcenes. Iespējams, bija līdzi arī brūna rokassomiņa. 

Policija lūdz visus, kuru rīcībā ir informācija par pazudušās Janas atrašanās vietu, ziņot pa tālruņiem 02 un 112, vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.

Grantiņš aizturēts par savas meitas Dainas slepkavību


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu