Agilera šogad Rīgā nedziedās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

18.oktobrī «Arēnā «Rīga»» paredzētais Kristīnas Agileras koncerts, kā arī citi koncerti, kurus bija paredzēts organizēt Eiropā, pārcelti uz 2009.gadu.

«Kristīnas Agileras menedžmenta pārstāvji Eiropas koncertturnejas organizatoriem paziņojuši, ka sakarā ar jauna albuma ierakstīšanas perioda atlikšanu, visa mākslinieces Eiropas lielapjoma koncertu sērija tiek pārcelta uz vēlāku laiku. Gan māksliniece, gan viņas pārstāvji atvainojas faniem,» paziņojis Agileras Baltijas koncerta organizators «Baltic Music Productions» direktors Lauri Laubre.

«Visas jau iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajā koncerta datumā,» piebilst Laubre. «Baltijas vienīgā koncerta, uz kuru līdz vakardienai bija pārdoti jau vairāk nekā seši tūkstoši biļešu, jauno datumu Agileras menedžmenta pārstāvji vēl nav paziņojuši, taču pēc pašlaik izplatītās informācijas tas varētu notikt nākošā gada otrajā pusē.»

«Precīzāka informācija taps zināma oktobrī, kad arī nekavējoties tiks publicēta. Pārrunas par turnejas jaunajiem datumiem jau notiek. Ja jaunais koncerta datums nebūs piemērots biļetes īpašniekam, mēs atgriezīsim naudu par biļeti,» turpina Laubre.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu