Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

1 vīrietis + 2 sievietes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Jutekliskās izjūtas, vienam vīrietim mīlējoties ar divām sievietēm, par ko gan sapņo katrs vīrietis, ir seksuāli daudz mazāk apmierinošas, nekā vienai sievietei mīlējoties ar diviem vīriešiem.

Tā kā parasti vīrietis nespēj sasniegt otru orgasmu ātrāk kā pusstundas laikā, mīlēšanās ar divām sievietēm parasti beidzas ar to, ka sievietes apmierina viena otru, bet neapmierinātais vīrietis ar sašļukušu locekli noskatās viņu priekos, cerot iespējami ātrāk atjaunot savu kaujas stāju.

Kad sieviete ir tikai viena (un tā esi tu), viens vīrietis var atpūsties un atgūt spēkus, kamēr otrs turpina iesākto darbu.

Galvenais vīrieša stimuls šādās attiecībās ir iespēja noskatīties, kā mīlējas otrs vīrietis, jo tas apmierina vīriešu tieksmi pēc vizuālā uzbudinājuma. Tikai tev pašai jāizlemj, vai viņš ir tā vērts, lai tu sniegtu viņam sava veida erotisko pipšovu.

Trīskāršā seksa panākumi un pievilcība pilnībā atkarīga no tajā iesaistīto cilvēku raksturiem un dabas. Ja ideja nav tava, tad pārsteigta neblisini acis, kad to ierosina tavs partneris. Tas nenozīmē, ka esi viņam apnikusi vai viņam piemīt galēji neķītras noslieces. Tas nozīmē tikai to, ka viņš jūsu attiecības uztver mazliet citādā seksuālā skatījumā un viņam mīlēšanās nenozīmē privileģētu un slepenu izpriecu. Galu galā — atteikties tu pagūsi vienmēr.

Ja esi izšķīrusies par labu seksam trijatā, atceries, ka tas prasa ievērot vairākus stingrus un saprātīgus noteikumus. Ja pievienojies precētam vai pastāvīgam pārim kā svešiniece pie klātiem galdiem, rēķinies ar to, ka pēkšņi vari kļūt par greizsirdības uzliesmojuma upuri gan no sievietes, gan vīrieša puses. Ja tā notiek, neuzsāc cīniņu. Ja klājas pavisam slikti, apģērbies, atvadies un atstāj viņus vienus.

Ja pati piederi pie «saimnieku pāra», piedalies tikai tad, kad esi pilnīgi pārliecināta, ka tevi pēkšņi nepārņems greizsirdība vai aizvainojums. Ja emocijas tomēr ņem virsroku, klusi un mierīgi pastāsti, kā jūties, un atstāj notikuma vietu. Neļaujies no jauna tikt iesaistīta seansā, jo tas nāks tikai par sliktu.

Nekad pārāk neaizraujies ar vienu no partneriem un aiz muguras neaprunā nevienu no viņiem. Tas liecina par tavām sliktajām manierēm, turklāt var gadīties tā, ka tu esi pārpratusi viņu savstarpējās jūtas un pēkšņi kļūsti šajā pasākumā lieka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu