Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vai esi mēģinājusi samainīties partneriem? Nē? Tad arī nemēģini!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Kā tev iet ar mainīšanos dzimumu lomām, ar partneriem un citām izlaidībām? Vai neesi kaut ko tādu mēģinājusi?

Varbūt mani vārdi izklausīsies pārāk kārtīgi un moralizējoši, bet esmu runājis ar pietiekami daudziem cilvēkiem, kuri iesaistījušies šāda veida pasākumos, lai ieteiktu visiem turēties no tiem pēc iespējas tālāk. Tie visi gandrīz bez izņēmumiem noved pie emocionālām traumām.

Es nenoliedzu spontānas orģijas, kas atgadās karstākās viesībās starp draugiem, mīļākajiem un nejaušiem pienācējiem. Bet es simtprocentīgi esmu pret iepriekš smalki organizētām seksuālām saiešanām, kādas mēdz rīkot noteikta tipa vidusšķiras pārstāvji, veltīgi cenšoties gūt seksuālo uzbudinājumu. Kaut arī daudzi apgalvo, ka apmainīšanās ar sievām ir viena no iespējām, kā iepūst jaunu liesmu apdzisušā ģimenes pavardā, man tā vairāk atgādina pilnīgu bezizejas atzīšanu. Tā ir iespēja pārkāpt laulību ar otra partnera ziņu un piekrišanu.

Šādos pāros viens no partneriem parasti ir dominējošais — kam apmainīšanās patīk vairāk nekā otram. Ne vienmēr tas ir vīrietis: pazīstu vīrus, kuri daudz labprātāk paliktu mājās, sacēluši kājas uz kamīna, nekā vilktos līdzi sievām uz seksuālu satikšanos ar anonīmu pāri.

Ja tavs vīrs vai partneris ierosina piedalīties šādā pasākumā, ir pēdējais laiks vērīgi pārskatīt jūsu attiecības. Apmainīšanās ar partneriem nav zāles pret apnikumu, bet gan tā simptoms. Ja viņš bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem vēlas mīlēties ar citu meiteni, tad jūsu attiecībās acīmredzot kaut kā pietrūkst. Apziņa, ka tu mīlējies ar šīs meitenes vīru vai mīļāko, varbūt nomierina viņa sirdsapziņu, tomēr neatrisina pamatproblēmu.

Vai tava attieksme pret seksuālo dzīvi ir pietiekami radoša? Vai tā nav ieslīgusi rutīnā? Vai jūs reizi pa reizei atļaujaties kaut ko neparastāku? Nav pamata uzskatīt, ka jūsu seksuālās attiecības arī pēc ilgāka laika saglabās erotisko svaigumu un trīsas, ja tu gultā gulēsi tikpat nekustīgi kā pirmajās nedēļās. Savukārt, ja tu regulāri «strādāsi», lai saglabātu to dzīvīgumu, jums daudz mazāk draudēs atsvešināšanās garlaicības un iedvesmas trūkuma dēļ. Ja tu nopietni vēlies noskaidrot, kas īsti nav kārtībā, ir vērts būt skarbi atklātai kā pret sevi, tā pret savu vīrieti. Neatmaksājas ar smagu sirdi ļauties «apmainīšanās» seansam cerībā, ka ārlaulību attiecības brīnumainā kārtā noliks visu savā vietā. Tā nebūs. Vai nu viens no jums, vai jūs abi atkal sajutīsiet veco, pazīstamo apnikumu, un tas jau būs beigu sākums.

Nemitīgi seksuālā satraukuma un apmierinājuma meklējumi ik reizi ar citiem cilvēkiem ir lemti neveiksmei mūža garumā. Neko jūs neatradīsiet, un, kamēr tu to nesapratīsi, vienmēr būsi seksuāli neapmierināta. Jutekliska sieviete ir sieviete, kura izjūt un sagādā trīsas ne tikai pāris pirmajās sakara dienās, bet spēj saglabāt augstu seksuālās stimulācijas līmeni nedēļām, mēnešiem un gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu