Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vai ļauties orģijām?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Orģijas — spontānas seksuālas līksmības — nav gluži tas pats, kas mainīšanās ar partneriem. Parasti tās notiek retāk.

Lai noritētu veiksmīgas orģijas, ir nepieciešami apstākļi — daudz labu ēdienu un dzērienu, silta un nepiespiesta atmosfēra un puslīdz saskanīgu cilvēku kopums. Ļoti būtiski, lai pāri nenošķirtos un nemīlētos atsevišķās guļamistabās. Orģijas ir grupveida seksuālā līksmība, un viss, kas tiek darīts, ir jādara grupā, lai ikviens varētu iesaistīties tajā, kas norisinās.

Ja esi nolēmusi apmeklēt orģijas vai viesības, kuras varētu izvērsties orģijās, tev jābūt pārliecinātai, ka esi brīva no greizsirdības un gatava mīlēties ar ikvienu, kurš to vēlas. Tas tāpēc, ka nākamais būtiskais priekšnoteikums ir ikviena gatavība mīlēties ar otru: nemaz nedomā par piedalīšanos orģijās, ja skaidri zini, ka nevēlēsies mīlēties ar maza auguma resnīti, kam ir rudi vasaras raibumi, vai ar piedzērušos puisi, kuram ir garum garas ūsas, bet nav zobu.

Bēdīgi slavenā romāna «Groupie» līdzautore Dženija Fabiāna, kas pati ir aktīva orģiju apmeklētāja, reiz man izteica savas domas par grupveida seksa cēloņiem un motīviem:

«Galvenais ir īstās vietas, īstā laika un īstā noskaņojuma saskanība. Tā ir ļoti netverama. Psiholoģiski runājot, tas ir personisks process, un, ja arī tava vispārējā reakcija uz jebkuru seksuālu piedāvājumu ir dabiska un spontāna, vēl atliek uzticēšanās un ļaušanās tai, lai galu galā aizmirstu visus aizliegumus. Man to ir daudz vieglāk pateikt nekā izdarīt. Man nepieciešams ļoti daudz mīlestības, ne tikai ar atbrīvotību maskēta izlaidība.

Visaptverošas orģijas nozīmē atteikšanos no personības. Kā gan citādi iespējams mīlēties ar kādu, kurš var būt ikviens, bet konkrēti neviens? Tā ir fiziska seksuālo fantāziju apvienošanās, un, lai tajā iesaistītos, būtiski nepieciešams aizmirst savu audzināšanu un aizspriedumus. Bet reizēm ne prāta, ne ķermeņa spēkos nav izšķirt, kas ir kas.»

Ceru, ka, reiz iesaistījusies orģijās, tu neuztversi tās tikai kā vīrišķās fantāzijas izpausmi un sapratīsi, ka neesi pakļauta vīriešu tieksmēm un prasībām un tev ir tādas pašas tiesības īstenot savus erotiskos sapņus kā klātesošajiem džentlmeņiem. Tu ne tikai sagādāsi sev lielāku apmierinājumu, bet arī veicināsi pozitīvu attieksmi pret orģijām kā erotisku pasākumu.

Vīriešu fantāzijās sievietēm pārsvarā ir pasīva un pakļāvīga loma. Parādi viņiem, ka tev ir sava seksuālā gaume un tu vēlies to izpaust tikpat lielā mērā kā viņi savējo.

Erotiska sieviete ir sieviete ar stingru personību, jo īpaši — seksuālo personību. Es pilnībā atbalstu sieviešu atbrīvošanos no vīriešu uzspiestās lomas spēlēšanas. Citiem vārdiem sakot — pietiek gulēt! Tavas erotiskās idejas neapšaubāmi atšķiras no vīriešu idejām un daudzējādā ziņā ir daudz radošākas par tām. Tikai tavu un vīrieša (vīriešu) seksuālo ideju mijiedarbība spēs pavērt jaunas seksuālās baudas dimensijas.

Tās visas ir sfēras, kas pārsvarā atrodas ārpus lielākās daļas sieviešu (un arī vīriešu) pieredzes, tomēr es domāju, ka tev ir nepieciešams zināms priekšstats par seksuālajām aktivitātēm ar plašāku iesaistīto personu loku ne tikai tādēļ, lai formulētu savu attieksmi pret tām. Tās kļūst aizvien vairāk izplatītas, un to patiesais iemesls ir seksuālais apnikums.

Ja tu kā nevainojama mīļākā uzturēsi savu un partnera erotisko interesi pienācīgā līmenī, maz ticams, ka jums nāksies izjust nevaldāmu tieksmi pēc grupveida seksa, jo būsiet atklājuši, ka visas seksuālās gaumes, paņēmienu un pieredzes variācijas ir sastopamas arī divu mīlošu personību attiecībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu