Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Par «mazo» lielo draudziņu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Lai cik tas arī nebūtu dīvaini, dzimumlocekļa izmēram ir gandrīz mistiska nozīme. Sirds dziļumos katrs stiprā dzimuma pārstāvis izjūt ja ne skaudību, tad vismaz cieņu pret tiem, kam ir lieli dzimumorgāni.

Lepnums (vai, tieši otrādi, kauns) par dzimumlocekļa lielumu rodas jau skolas sporta zāles ģērbtuvē. Interesanti, ka šīs sajūtas reti izzūd ar gadiem, un lielo locekļu īpašnieki ļoti uztraucas par savu «dārgumu».

Sieviete nedrīkst izteikties necienīgi par sava partnera vai vīra «vīrišķo lepnumu»: to nekad neaizmirst un nepiedod.

Dzimumlocekļa izmēri patiesībā spēlē lielu lomu cilvēces vēsturē. No vēstures zinām, ka lielu dzimumlocekļu īpašnieki prata daudz sasniegt dzīvē. Atcerēsimies Aristoteli Onasisu. Viņš kļuva par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē. Bet tas, ka viņš pēc izskata atgādināja pundurkrupi, viņam netraucēja gūt fantastiskus panākumus pie sievietēm (kaut vai pie tās pašas Žaklīnas Kenedijas). Viena no viņa mīļākajām, operas zvaigzne Marija Kallasa reiz iesaucās: «Gultā viņš lika man ņemt visaugstākos do!» Izskatās, ka Aristotelim bija viss vajadzīgs priekš tā un pat vairāk!

Nosauksim vēl vairākus vīriešus, varenus visās jomās: rakstnieks Gijs de Mopasāns, Krievijas ļaunais ģēnijs Grigorijs Rasputins, karalis Čārlzs XI, mākslinieks Anrī de Tulūzs–Lotreks, dziedātājs Džimijs Hendriks, aktieris Kerijs Kūpers...

Popmūzikas pasaulē, kur viss par visiem zināms, jo visi ar visiem guļ, arī ir vispāratzīti līderi: Miks Haknels, Igijs Pops, Pols Jangs, Marti Pellow (Wet Wet Wet), Roberts Plants (Led Zeppelin) un melnādainas Sīls.

Daudzām sievietēm patīk runāt par vīriešiem, kurus viņām «piespēlējis» liktenis. Nu jau mirusī Eva Gārdnere par Frenku Sinatru, «savas dzīves vislielāko mīlestību», atstāja ļoti aizkustinošas atmiņas: «Kad mēs apprecējāmies, Frenks svēra apmēram 80 kilogramus. No tiem, manuprāt, kā minimums, četrdesmit svēra viņa loceklis!»

Līdz mūsdienām aptauju rezultāti liecināja ne tik daudz par sieviešu patiesām prāta spējām, bet vairāk par viņu taktiskumu. Kā zināms, uz jautājumu: «Vai vīrieša dzimumlocekļa lielumam ir svarīga nozīme jūsu attiecībās?» vairums sieviešu atbildēja «nē» un diplomātiski piebilda: «Viss ir atkarīgs nevis no izmēra, bet no prasmes to pielietot praksē.»

Taču tagad sievietes nometušas diplomātijas masku un biežāk atbild: «Jā! Jo lielāks, jo labāks.» Beigu beigās tas nav pārsteidzoši, jo vīriešiem arī ne pārāk patīk sievietes ar mazām krūtīm! Kā arī visur citur, šeit svarīgu lomu spēlē arī tīri estētiskais moments.

Starp citu, vai zināt, ka vīrieša loceklis mierīgā, neerogēnā stāvoklī vairumam sieviešu izraisa smaidu?

Starp citu, lai cik tas būtu paradoksāli, bet mūsu seksuālās apgaismības gadsimtā daudzi vīrieši un sievietes nezina, ka ir divu tipa dzimumlocekļi, kuri izturas ļoti dažādi miera un uzbudinātā stāvoklī. Lielie dzimumlocekļi uzbudinoties, sev par vilšanos, praktiski nepalielinās izmēros un saceļas ne augstāk par 45 grādiem.

Bet, lūk, mazie, smieklīgie loceklīši uzbudinoties spēj sagādāt visīstākos pārsteigumus. Piecus — sešus centimetrus lāga mazulītis, «sajūtot medījumu», acumirklī spēj pārvērsties par 20-centimetrīgu zvēru. Tāpēc dāmām nevajag steigties ar secinājumu izdarīšanu — vīrieša loceklis miera stāvoklī vēl absolūti neko nenozīmē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu