Ja meklē kārumus citā gultā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Tātad situācija bija šāda: Iveta un Madars attiecību sākumā vienojās — ja kāds no viņiem pārgulēs ar citu cilvēku, viņam tas jāizstāsta otram un turpmāk jāmīlējas, izmantojot prezervatīvu. [s:19953] Viņi tomēr palika kopā, bet to izdarīt nebija viegli...


Šo situāciju komentē Anitra Tooma, žurnāla «Vides Vēstis» galvenā redaktore:

Padoms «sēņotājiem»

Uzzinot par šo situāciju, mēģināju saprast, kā es justos Ivetas vietā. Nu, slikti jeb sūdīgi, vienvārdsakot... Teorētiski arī es spētu dot mīļotajam šādu brīvību. Bet ko es iesāktu, ja viņš man visā godīgi atzītos vai ļautu nojaust? Pat bail iedomāties, kādas emocijas tad virmotu. Tāpēc es savam vīrietim uzreiz lieku saprast, ka atklāšu šādus sānsolīšus! Esmu jau piedzīvojusi, cik mana mikroflora jutīga pret svešiem mikrobiem un «sēnītēm». Tātad, ja grib izmest līkumu, lai nepiemirst lietot prezervatīvu un dara to tā, ka es neko nenojaušu.

Nekrāc man pie auss!

Kāpēc Iveta un Madars divus gadus turas kopā, bet dzīvo atsevišķi? Viņi laikam ir ļoti patstāvīgi un negrib ielaist otru savā dzīves telpā. Tā sakot, lai Madars netraucē ar savu krākšanu un čabināšanos pa ledusskapi rīta agrumā. Lai Ivetai neienāk prātā, ka viņa varētu paļauties uz Madara materiālu atbalstu grūtā brīdī.

Ķer, ko var

Protams, Madars nemaz nejūtas Ivetai tik ļoti piesaistīts, lai neļautos seksam ar kādu citu. Varbūt tas notiek kādā ballīte, kad viņš ir iereibis, varbūt vēl kādā vaļības brīdī. Iespējams, Madars jau tagad dzīvo vairākas dzīves — laiks paiet, un potence mazinās. Viņš negrib ar to samierināties un meklē asas izjūtas. Sievietēm Ivetas vecumā nav lielas izvēles, visas ir kā uzmedotas uz brīvajiem puišiem.

Pazemības paraugstunda

Es tomēr domāju, ka otram viss nav jāatklāj. Arī vēža slimniekam dakteris nesaka, ka viņš ir ļoti slims — daudzi cilvēki neiztur šādu diagnozi.

Ja starp Ivetu un Madaru joprojām ir mīlestība, lai viņi uzskata, ka šī bija pazemības paraugstunda, lai pārdomā savas kopā būšanas jēgu un sūtību. Visbeidzot — lai taču reiz sāk dzīvot kopā! Es ieteiktu Ivetai sapucēties un noticēt, ka viņa ir visforšākā uz šīs zemes, kur pastāv vīriešu deficīts, un sakārdināt savu puisi tā, lai viņš reizi par visām reizēm aizmirst par kārumu meklēšanu citās gultās. Dzīve paiet — nav ko mocīties ar sliktām domām, turklāt Iveta ir demokrātiska. Visas problēmas rodas tikai galvā.
     
Situācijas novērtējums

Viņai — 3, Viņam — 5, pāra izredzēm — 5.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu