Krāpšanu grūti pārdzīvot

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Situācija bija šāda: Iveta un Madars attiecību sākumā vienojās — [s:19954] Kad Madars atzinās grēkā, Iveta nespēja tam tikt pāri un norunu lauza. Viņi tomēr palika kopā, bet salīmēt sasisto trauku nav vienkārši...

Šoreiz šo situāciju vērtē Jānis Radziņš, mūziķu apvienības «Grieži» vadītājs.

Nekā laba

Nav noslēpums, ka šādu situāciju ir daudz. Nekā laba tur nav. Iespējams, galvenā problēma ir tā, ka sekss ir definēts kā ja ne vienīgā, tad būtiskākā savstarpējo attiecību saistviela. Pēc visa spriežot, ne agrāk, ne tagad neviens no pāra nav tēmējis un netēmē iesaistīties juridiski noformētās attiecībās. Vai šādām attiecībām ir nākotne? Manā izpratnē — nav. Atbildiet paši uz vairākiem būtiskiem jautājumiem. Piemēram, vai jums ir konkrēti kopīgi plāni nākotnei vai tikai šodienai; vai vēlaties uzņemties ilgstošu atbildību vai arī jūs apmierina vienas dienas attiecības?

Visādi citādi — forši!

Lai kā gribētos, noruna, ka sekss ar citu cilvēku attiecībās neko nemainīs, dzīvē parasti nedarbojas. Fiziskā uzticība ir ļoti svarīga, un Iveta, šķiet, to ir ļoti labi sapratusi.

Ja jāizvērtē katra rīcība, protams, sānsolis nav saprotams. Izskatās, ka Ivetai un Madaram viss ir ideāli! Vieglāk būtu komentēt, ja varētu saprast, kāpēc Madars tā rīkojās. Grūti arī novērtēt notikušo, nezinot, kāds ir pāra reālais sadzīves režīms. Šobrīd izskatās, ka abus saista tikai fiziskā pievilcība.

Mūrējiet vai ļaujiet, lai brūk!

Visnepatīkamākais šajā situācijā ir tas, ka gandrīz droši var apgalvot: sānsoļu iespējamība nākotnē ir visai reāla, turklāt abpusēja. Nebrīnīšos, ja kāds jau tagad domā par stabilitāti turpmākajā sadzīvē un meklē alternatīvu dažus gadus pastāvošajam modelim.

Madar un Iveta, ja kopā viss ir labi, tad piedzīvojumus svešās gultās nemeklē! Ja bez gultas jums ir vēl kaut kas, kā dēļ svarīgi palikt kopā, tad nevis mēģiniet pamēģināt, bet dzīvojiet kopā!

Pāra izredzes — 50:50, ar nosacījumu, ka viņi paši iedibina jaunus spēles noteikumus un noskaidro, ko vēlas nākotnē. Vai arī — 0 un ļoti drīzā laikā. Madaram viena roze no trim par godīgumu. Ivetai divas no četrām par neatspēlēšanos.
     
Situācijas novērtējums

Viņai — 4, Viņam — 3, pāra izredzēm — 3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu