Kad partnere saka vīrietim «nē»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ja sekss ar sievietei notiek pret viņas vēlēšanos, ja vīrietis negrib uzklausīt jūsu atteikumu, jums jābūt gatavai sagaidīt dažus nepatīkamus pārsteigumus.

Psiholoģiskās briesmas

Pie šāda seksa sieviete ātri pierod. Tas ir kā kaitīgs ieradums, no kura vēlāk grūti tikt vaļā. Sieviete drīz vien vairs nespēj atšķirt savu patieso vēlēšanos no pienākuma pildīšanas.

Tuvība ar partneri vairs nešķiet liela vērtība, tā kļūst garlaicīga. Domas par seksu kaitina un kļūst nepatīkamas. Mainās arī attieksme pret vīrieti, ar ko sieviete dzīvo kopā. Viņš sāk šķist nepatīkams, jo kurā katrā mirklī var pieprasīt, lai viņa atkal liekas gultā.

Un tad viņa to arī dara — guļ uz muguras zem sava partnera un vienaldzīgi vēro plaisas griestos (sliktākajā gadījumā) vai arī piespiež sevi tēlot interesi un kustēties. Sievietei var rasties nepatika pret partneri, pret sevi un pret dzīvi kopumā. Viņa pat var krist depresijā.

Seksuālās briesmas

Izveidojas it kā apburtais loks: negribu nodarboties ar seksu, taču nākas to darīt, tāpēc samazinās mans libido, bet līdz ar to es vēl mazāk gribu seksu… Sekss kļūst par kaut ko nepatīkamu, no kā jāmēģina izvairīties visiem spēkiem, izmantojot katru ieganstu. Sieviete ar seksu var nodarboties bieži, bet grib to — reti. Un, jo vairāk viņa to dara pret savu gribu, jo mazāk viņai gribas to darīt.

Līdz ar to sieviete var kļūt frigida un drīz vien vispār vairs nesaprast, kāpēc cilvēki dara TO. Rodas pārliecība, ka tas ir vajadzīgs tikai vīriešiem un viņi ir divkājaini dzīvnieki, kam «viens vien prātā».

Ginekoloģiskās briesmas

Sievietes organismam «nospļauties» uz visām nosacītībām. Viņam viss ir skaidrs: ja ir orgasms, dzimumsistēma darbojas kā nākas — sieviete ir vesela. Orgasma nav? Pati vainīga! Sākas dažādas ginekoloģiskās saslimšanas: iekaisumi, erozijas, disfunkcijas un pat neauglība…

Enerģētiskās briesmas 

Pēc laba seksa sieviete staro, izskatās lieliski. Viņai sejā ir rakstīts: «Esmu pilnīgi apmierināta ar visu pasaulē! Esmu laimīga.» Līdz ar to viņa kļūst enerģiska, ir noskaņota pozitīvi, un tas ietekmē visu dzīvi, ieskaitot attieksmi pret darbu un pat pret vīramāti. Un otrādi — pēc seksa pret pašas vēlēšanos sievietei ir slikts garastāvoklis, nav noskaņojuma ne strādāt, ne dzīvot, nav ne spēka, ne vēlēšanās.

Ko darīt?

Ir jāmācās teikt «nē»! Neviens nedrīkst jūs piespiest darīt to, ko jūs negribat. Nodarbojieties ar seksu tikai tad, kad pati to gribat, un jūsu dzīve kļūs gaišāka, patīkamāka. Līdz ar to modīsies jūsu sievišķība, grācija un arī seksualitāte.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu