Pa slavenību bikšu priekšu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Veiksim nelielu ekskursiju pa slavenību bikšu priekšu. Kā apgalvo aculiecinieki, tur tiešām ir, ko redzēt un just!

Hamfrijs Bogarts

Šis nelielais čauganais vīrietis iemūžināja savu «vīrieša lepnumu» mīlas ainā ar Ingrīdu Bergmani slavenajā filmā «Kasablanka». Leģendārais varonis mīļākais nebija augumā liels, taču viņa penis bija neapšaubāms čempions tā laika Holivudā. Bogarts bija vienīgais vīrs slavenajai ekrāna «sirēnai» Lorēnai Bakolai, kuras mīļāko skaitā, starp citu, bija cits «pundurītis» ar labi stāvošu locekli — Frenks Sinatra.

Erols Flins

Šā «Holivudas indiāņa» vārdam noteikti jāiekļūst mūsu goda sarakstā. Lūk, ko raksta viņa biogrāfs Kodijs: «Visa Holivuda runāja par Erola dzimumlocekļa neparasto izmēru. Ļoti bieži tieši filmēšanas laukumā viņš atpogāja bikses un rādīja pārsteigtajai publikai savu «bagātību».» Slavenā taizemieša seksuālās dēkas plaši zināmas un dokumentētas.

Čārlijs Čaplins

Šis superslavenais vīrietis ir ne tikai kinematogrāfijas karalis, bet arī viens no mūsu neklātienes sacensību rekordistiem. Viņa «astotās pasaules brīnums», kā viņš pats nosauca savu «dārgumu», pēc izmēriem (28 cm) pilnīgi atbilda ģeniālā komiķa nevaldāmajai kaislei, izrādīdams, kā zināms, īpašu vājību pret nimfām.

Miltons Birlijs

Pirmajā vietā acīmredzami jāliek 50. gadu slavenais amerikāņu komiķis Miltons Birlijs, kura televīzijas pārraides lika smieties miljoniem skatītāju.

Birlija lielo noslēpumu atklāja viena no viņa mīļākajām — neaizmirstamā Merilina Monro. Savā bērnišķīgajā balsī vienā no intervijām viņa pastāstīja, ka viņa «vīrišķības lepnums» bija «miera stāvoklī divdesmit septiņus centimetrus, bet uzbudinātā — trīsdesmit piecus un apkārtmērs gandrīz astoņpadsmit centimetru».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu