Grupa «Bez PVN» piedāvā jaunu video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «Bez PVN» jaunākais singls «Screen» jau kādu laiku atrodas Latvijas radiostaciju topu augstākajās pozīcijās. Nu grupa piedāvā arī pavisam jaunu un svaigu singla videoklipu.

Pēdējā mēneša laikā dziesma «Screen» pa trim reizēm pamanījusies uzvarēt «Radio Valmiera», «Radio 3» un «Latgales Radio» topos. Singls atrodams arī «Radio SWH» «Priekšnama» TOP augšgalā. Latvijas kopējā mūzikas «Airplay TOP 50» dziesma «Screen» patlaban ir ceturtā populārākā.

«Screen» — stāsts par mums pašiem, par mūsu ikdienu un katram tik ierasto meklēšanas procesu. Paši «Bez PVN» par dziesmu smej: «Saderam, ka pēc dziesmas noklausīšanās uzmanīgāk aplūkosi savu blakussēdētāju tramvajā, kafejnīcā vai parkā uz soliņa?»

Videoklips dziesmai tika filmēts Rēzeknē un Rēzeknes rajonā šī gada jūlijā un augustā. Filmēšanas laikā tika izmantota arī Latvijas mūzikas videoklipos samērā reta parādība - filmēšana no gaisa (konkrēti šoreiz operators tika «piesiets» pie desanta lidmašīnas durvju atveres). Īpaši grupa pateicas «Latgales pilots» pārstāvjiem par sapratni un atbalstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu