Tievēšanas šovs «XXL» iekaro skatītāju sirdis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Katru piektdienas vakaru ikvienam ir iespēja sekot līdzi TV3 tievēšanas šovam «XXL».

Šova otrajā pārraidē divpadsmit cilvēki ar liekā svara problēmām spēra pirmos soļus, lai radikāli mainītu savu dzīvesveidu. Dalībnieku mērķis ir viens — veselīgā veidā atbrīvoties no iespējami lielāka kilogramu skaita. «TNS Latvia» dati liecina, ka pirmo tievēšanas šovu «XXL» kopā skatījušies 367,9 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju!

Veselīgā veidā gūt uzvaru!

Tievēšanas šova «XXL» dalībnieku mērķis ir viens — veselīgā veidā atbrīvoties no iespējami lielāka kilogramu skaita. Visi dalībnieki sadalīti divās komandās (sarkanā un zilā), un viņi kopā ar treneru un uztura speciālistu palīdzību mācās uzvarēt ne vien pretiniekus, bet arī sevi — vājības, ieradumus un neveselīgo dzīvesveidu. Katram dalībniekam ir sastādīta individuāla treniņu programma, piemeklēta veselībai nekaitīga fiziskā slodze un attiecīga diēta. Uzvarētāju gaida kārdinoša balva — 100 latu par katru nomesto kilogramu!

Kurš labāk iztur pārbaudījumus?

Šoreiz komandām bija jāveic dažādi pārbaudījumi, lai noskaidrotu, kura uzvarēs un kuras pārstāvim šovs būs jāpamet. Kā pirmais pārbaudījums bija ēst gatavošana — no dažādiem produktiem bija jāpagatavo veselīga maltīte, kuru vērtēja diētas ārste Lolita Neimane. Tā kā abas komandas krietni pacentās un maltīte izdevās lieliski, uzvara netika piešķirta nevienai no komandām.

Pēc pusdienām resnīšiem vajadzēja iespējami ātrāk uzskriet līdz viesnīcas «Latvija» pēdējam (26.!) stāvam, pa ceļam saskaroties ar dažādiem uzdevumiem, kas varēja gan vienkāršot, gan sarežģīt nokļūšanu mērķī. Rezultāts pārsteidza visus — abas komandas distanci veica vienādā laikā — četrās minūtēs un četrās sekundēs. 

Svēršanās izšķir visu

Kad uzdevumi godam tika izpildīti, dalībnieki devās uz svēršanās zāli, kur tika noskaidrots, cik kilogramu katrs no dalībniekiem nometis pirmās nedēļas laikā. «XXL» noteikumi paredz, ka tā komanda, kura zaudējusi vismazāko kilogramu skaitu, dodas uz melno istabu, kur jālemj, kurš no dalībniekiem pametīs šovu.

No vislielākā kilogramu skaita atbrīvoties izdevās Kārlim Ventaskrastam no sarkanās komandas — viņš nedēļas laikā bija zaudējis 9,5 kilogramus. Pēc rezultātu apkopošanas tika noskaidrots, ka sarkanā komanda nedēļas laikā atbrīvojusies no 41,8 kilogramiem, bet zilā no 39,2. Kopējais komandu svars pēc pirmās nedēļas: zilajai komandai — 713,1 kilograms, sarkanajai — 711,7 kilogrami.

Tā kā zilā komanda uzrādīja vājākus rezultātus, tai bija jālemj, kurš šovu pametīs, — šoreiz izvēle krita uz Ingu Sņetkovu, kas lēmumu ļoti pārdzīvoja. Tomēr spēle ir un paliek spēle, un atklājās, ka šoreiz «XXL» neatstās neviens dalībnieks. Lieki piebilst, ka Ingu tas patiesi iepriecināja un iedvesmoja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu