Sievietes nemīl neveiksminiekus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Sievietēm pret vīrieti ir nedaudz citāda attieksme nekā vīriešiem pret sievieti. Sievietes vairāk novērtē vīrieša prātu.

Ja vīrietim ir izcilas prāta spējas un augsts intelekta koeficients, bieži vien viņa fiziskie dotumi aiziet otrajā plānā.

Seksologi apgalvo, ka vīrieša intelekts izraisa sievietē seksuālu tieksmi. Bet arī bez tā sievietei ar gudru vīrieti ir interesanti. Runa ir intelekta ārējā izpausme.

Visi zina, ka sieviete «mīl ar ausīm», un tieši runa var pievērst vai atraidīt sievietes uzmanību. Sievietes, un galvenokārt tieši iepazīstoties, ļoti uzmanīgi klausās vīrietī, cenšoties saprast, kāds viņš ir, vai ir vērts ar viņu tērēt laiku. Pirmais iespaids, kā zināms, ir noteicošais uz visu atlikušo laiku.

Mērķtiecīgu vīrieti, kurš māk panākt savu, sievietes ciena. Ja vīrietis uzstājīgi cenšas iegūt sievietes labvēlību, tas, no vienas puses, ir patīkami un sievietei rāda viņas vērtību, bet, no otras puses, demonstrē īsto vīrieša raksturu.

Vairākums sieviešu nemīl neveiksminiekus. Un tas ir dabiski. Sieviete ir atbildīga par dzimtas turpinājumu, bet bērnu vajag ne tikai dzemdēt, vajadzīgi arī līdzekļi viņa uzturēšanai.

Runājot par vīrieša ideālu, var atrast šādu stereotipu: cēlsirdība, dāsnums, spēja saprast otru cilvēku. To sievietes ļoti novērtē. Un vēl sievietēm ļoti svarīga ir drošības izjūta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu