TV3 šovu «XXL» pametusi pirmā dalībniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pagājušas divas nedēļas kopš divpadsmit cilvēki ar TV3 šova «XXL» palīdzību nolēma atbrīvoties no liekā svara un mainīt dzīvesveidu.

Treneru un diētas ārstu uzraudzībā viņi tiecas uz vienu mērķi – uzvarēt šovā un nomestos kilogramus pārvērst simtos latu. Šovs uzņem apgriezienus un piektdienas vakarā tika izbalsota pirmā dalībniece.

Noteikumi joprojām nemainīgi

«XXL» noteikumi joprojām nemainīgi – dalībniekie sadalīti divās komandās (zilā un sarkanā) un tievē, ievērojot individuālu diētu un regulāri sportojot. Nekādu brīnumlīdzekļu un ķīmisku zāļu lietošana nav pieļaujama. Komandas sacenšās dažādos pārbaudījumos un tiecas pēc uzvaras, jo zaudētājiem jādodas uz melno istabu, kur jālemj par kāda komandas biedra izbalsošanu.

Lai cīņā veiktos labāk, «XXL» dalībnieki izdomājuši uzmundrinājuma saukli:
«Es nometīšu svaru, jo zinu, ka to varu. Es gribu labi sportot, un nav ko par to prātot. Mēs būsim slaidi jau, par to mums šaubu nav!»

Tievēt palīdz biomehānikas doktors

Trešā šova «XXL» pārraide tika filmēta atpūtas kompleksā «Mārcienas muiža» un dalībniekiem bija ekskluzīva iespēja izjust brīnumainu aparātu darbību. Šeit XXL dalībnieki satika pasaulslaveno biomehānikas doktoru un daudzu izgudrojumu autoru profesoru Vladimiru Nazarovu, kurš ir unikālo aparātu izgudrotājs.

Brauciens ar laivu pēc pavārnīcas

Šajā pārraidē dalībniekus sagaidīja trīs pārbaudījumi – brauciens ar laivu pēc pavārnīcas, «Brēmenes muzikanti» un «Lāča astes» vilkšana.

Pirmajā uzdevumā piedalījās divi dalībnieki no katras komandas. Viens no viņiem sēdās laivā, otrs turot aiz striķa vilka biedru līdz vietai, kur stāvēja komandas karodziņš, pie kura bija pavārnīca. Tā bija jāatdod laivā sēdošajam, kuram jāveic šī distance atpakaļ iespējami ātrāk. Filmēšanas laikā notika negadījums – zilā komanda piesēja striķi vietā, kura nebija tam paredzēta, tādēļ zilās komandas laiva pārplīsa. Uzvaru ieguva sarkanie.

Brēmenes muzikanti

Otrais pārbaudījums bija vienkāršāks nekā pirmais, bet tādēļ ne vieglāks - «Brēmenes muzikanti». No komandas tika izvēlēti divi pārstāvji, kuri vilka ratos sēdošo pretinieku komandu. Arī šoreiz veiklāka izrādījās sarkanā komanda.

Kāds dosies uz melno istabu..

Priekšā bija vēl trešā sacensība - «Lāča astes» vilkšana, kur uzvaru beidzot izdevās gūt zilajai komandai. Bet galvenā sacensība vēl tikai priekšā – svēršanās «Joker klubā».
Uz melno istabu šoreiz devās zilā komanda, jo tā nedēļas laikā bija nometusi par 2,3 kg mazāk nekā pretinieki.

Ja iepriekšējā nedēļā dalībnieki tika pasargāti no izbalsošanas, tad šoreiz gan tā nenotika un kādam šovu nācās atstāt - zilā komanda lēma, ka tā būs Liene Vītoliņa. Arī nākamajā šova reizē kādam nāksies pamest šovu, bet kuram, to nezina neviens!

Ko šobrīd rāda svari?

Kārlis Ventakrasts 136,1 kg (sākumā 148 kg);
Janeks Volčeks 113,2 kg (sākumā 121 kg);
Tomass Gusevs 156,5kg (sākumā 167 kg);
Baiba Eliņa 91,3 kg (sākumā 98 kg);
Antra Alksne 105,6 kg (sākumā 116 kg);
Ieva Paševska 91,1 kg (sākumā 100 kg);
Roberts Blumbergs 123,6 kg (sākumā 132 kg);
Valdis Boltjanskis 136, 7kg (sākumā 151 kg);
Guntis Plucis 124,8 kg (sākumā 135 kg);
Inga Sņetkova 118,3 kg (sākumā 127 kg);
Karina Lukša 94,8 kg (sākumā 105 kg);
Liene Vītoliņa 99,4 kg (sākumā 105 kg);

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu