Fogele šķir arī ceturto laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mis.lv

Piektdien Rīgas rajona tiesā sākta skatīt aģentūras «Mis Latvija» direktores Intas Fogeles un viņas ceturtā vīra Jāņa Plēpja šķiršanās lieta, raksta «Privātā Dzīve».

Ne Fogele, ne Plēpis uz tiesas sēdi nav ieradušies, viņu intereses pārstāvēja advokāti.

«Es gribu pēc iespējas ātrāk tikt vaļā no šī skaistā titula — sieva. Tā kā Plēpi pašu sazvanīt nav iespējams, man zvana cilvēki, kuriem viņš ir parādā lielas naudas summas. Viens man prasīja 1500, otrs — 1300 latu,» žurnālam stāsta Inta Fogele, kas savu ceturto vīru pēdējo reizi redzējusi maijā, kad viņš Intu iekaustījis, kā dēļ viņa nonākusi slimnīcā.

Inta tiesā neieradās, jo tajā dienā atradās slimnīcā, savukārt Plēpja advokāte norāda, ka viņas klients neatrodas Latvijā.

Martā aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele šokēja Latvijas sabiedrību, apprecoties ar 29 gadus jaunāko Jāni Plēpi. Atgriežoties no medusmēneša Ēģiptē, presē parādījās publikācijas, cik ļoti abi viens otru mīl, taču pavisam drīz sekoja šokējoša vēsts — jaunais vīrs Intu piekāvis, turklāt jau trešajā laulības dienā Fogele sapratusi, ka viņas vīrs ir nelabojams uzdzīvotājs, kauslis un alkoholiķis, kas turklāt atkarīgs no narkotiskām vielām.

Pēdējā konflikta laikā Plēpis savu sievu piekāvis un apzadzis, un no tā laika vairs nav redzēts. «Viņš ir pazudis, un tagad oficiāli izsludināts meklēšanā,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Fogele.

Savukārt piektdienas tiesas sēde noslēdzās ar lēmumu pārcelt tiesu uz vēlāku laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu