Segliņš kritizē policijas darbu Grantiņa lietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Iekšlietu ministru Mareku Segliņu neapmierina Bauskas policijas darbs, izmeklējot Ivara Grantiņa lietu. Viņš intervijā Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» sacīja, ka ir daļa policistu, kas dienestam nav vajadzīgi.

«Mani kā ministru neapmierina situācija, ka televīzija LNT var sazvanīt slepkavu, parunāties, kā viņš tur ēd kotleti un kur staigā. Tajā pašā laikā policija kaut kādu iemeslu dēļ viņu nevarēja dabūt rokā,» sacīja ministrs. «Man tajā vakarā piezvanīja vien kādi četri paziņas un prasīja: Marek, kas jūs tur pilnīgi...?»  

Tomēr ministrs arī norādīja, ka šajā lietā bijušas tehniskas problēmas. «Vienmēr ir šis stāsts, kāpēc kaut kas nesanāk,» atzina ministrs.

Segliņš sacīja: viņam gribas ticēt, ka lielākā daļa policistu dienestā atrodas, lai godprātīgi pildītu sev uzticētos pienākumus, tomēr viņš ir pārliecināts, ka ir arī otra daļa, kas policijai nav vajadzīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu