10 fakti par seksu (Tev tas jāzina!)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Bez šo faktu zināšanas nodarboties ar seksu būtu pavisam nepieklājīgi...

1. Peļu tēviņiem vajadzīga viena minūte, lai izlemtu, vai konkrētā pele der dzimumpartneres lomai. Vīriešiem nepieciešamas divas trīs sekundes, lai pretimnākošajā sievietē saskatītu pievilcīgu seksuālu objektu.

2. Par sievietēm stāsts ir daudz garāks. Pārdomās par to, vai konkrētais vīrietis varētu būt piemērots dzimumpartneris, viņai nepieciešamas veselas astoņas sekundes.

3. Vidēji puse sieviešu domā, ka priekšspēles glāstiem jāaizņem ne mazāk kā trešdaļa no visa seksuālā akta. Šie dati gan ir atšķirīgi dažādu tautību sieviešu viedokļos. Piemēram, japānietes prelūdijai atvēl vidēji 40%, brazīlietēm pietiek ar 15%. Iespējams, tas tāpēc, ka Japānā daudz retāk tiek raidītas svarīgu futbolu maču translācijas un vietējie vīrieši nekur nesteidzas.

4. Vagīnas vidējais garums ir 14 centimetru. Taču paaugstināts jutīgums piemīt tikai tās pirmajiem pieciem centimetriem. Tā kā daudz būtiskāks ir nevis locekļa izmērs, bet diametrs.

5. Nervu receptori daudz aktīvāk reaģē uz negaidītiem un neregulētiem pieskārieniem. Tādēļ tie vīrieši, kas labprātāk kustas vienā, nemainīgi ritmiskā tempā, daudz zaudē, ja salīdzina ar iepriekš neprognozējamiem partneriem, kuri prasmīgi apvieno ātras un lēnas kustības, kā arī asas un plūstošas.

6. Tomēr tad, kad partnere tuvojas kulminācijai, prātīgāk būtu saglabāt jau sākto ritmu un grūdienu dziļumu. Daudzveidības meklējumi šajā brīdī tikai atvēsinās sievieti, jo traucēs koncentrēties.

7. Nedrīkst aizmirst, ka klitoram ir «aisberga» redzamā un neredzamā daļa. Tas ir piecus līdz septiņus milimetrus garš, un, lai arī droši apslēpts, klitors reaģē uz visu, kas notiek tā tuvumā. Par to atbild ciešais nervu galiņu tīkls, kas ved pie tā.

8. Daba mīl atkārtoties. Gandrīz visiem dzīvniekiem tā devusi divas acis, divas ausis, pāra skaita ekstremitātes un daudzus iekšējos orgānus. Sievietei, piemēram, ir uzreiz divi orgasma tipi — klitorālais un vaginālais. Protams, tā ir klaja greznība, bet tā nu tas ir izveidots.

9. Klitorālais un vaginālais orgasms sajūtu ziņā atšķiras. Vīriešiem to varbūt grūti iztēloties, taču, paskaidrojot vienkāršoti, atšķirība starp tiem ir gandrīz tāda kā pie sitiena pa galvu:

a) ar pudeli,
b) ar krēslu.

10. Klitorālais orgasms rodas ārējas klitora stimulācijas gadījumā. Tas pēc savas būtības ļoti atgādina vīrieša orgasma mehānismu — sākas ar vieglu, aizvien pieaugošu uzbudinājumu un beidzas ar vētrainu piecu līdz astoņu sekunžu kulmināciju. Pēc tam uzbudinājums nekavējoties noplok. Toties dāmas var jau pēc dažu minūšu glāstiem nonākt atkārtotā uzbudinātā stāvoklī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu