Līgatnē atklāj labdarības akciju «Lācim karsti vasarā, vāverīte ar draugiem nāk palīgā!» (17)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Līgatnes dabas taku lācene Ilzīte ir slavenākais Latvijas lācis, kura augšanai ir sekojusi līdzi visa Latvija. Ir pienācis laiks atkal parūpēties par viņu. Lācene Ilzīte dzīvo 10 gadus vecā voljērā. Pa šiem 10 gadiem tas ir novecojis un tam ir nepieciešama pamatīga atjaunošana un labiekārtošana, gan lai uzlabotu Ilzītes dzīves apstākļus, gan lai lācenīte varētu turpināt priecēt apmeklētājus.

Tāpēc saldējums «Vāverīte» ar draugiem – Dabas aizsardzības pārvaldi un fondu «Ziedot.lv» sāk vērienīgu labdarības akciju, kuras mērķis ir savākt līdzekļus lācenes Ilzītes voljēra labiekārtošanai.

Akcijas atklāšanā piedalījās Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektore Sandra Bērziņa, «Laima» attīstības direktore Dana Pokotinska, portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta un, protams, akcijas vēstnese Velga Vītola, kura, atklājot akciju, teica:

«Palīdzēt lācenei Ilzītei, kura uzskata mani par savu mammu, ir īsts mīlestības darbs,

jo mēs esam uzņēmušies atbildību par lāča bērnu un mums jāturpina par viņu rūpēties.»

Jau atklāšanas pasākumā saldējums «Vāverīte» rūpējās par viesu labsajūtu. Un arī turpmākās piecas nedēļas ikviens, kurš iegādāsies saldējumu «Vāverīte» un citus «Vāverītes» produktus, ziedos 1 santīmu lācenes Ilzītes voljēra labiekārtošanai. Akcijā piedalās Vāverītes draugi – saldējumi «Serenāde», «Maigums» un «Gutta», un ziedot var arī portālā Ziedot.lv. Labdarības projekta mērķis ir savākt 31 000 Ls.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu