Vai sievietes, braucot autobusā, domā par seksu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne

Vai zinājāt, ka sievietes, braucot autobusā, par seksu domā divreiz biežāk nekā vīrieši?

Tas noskaidrots, balstoties uz Lielbritānijas zinātnieku aptaujas datiem. Lai to noteiktu, tika izmantoti arī novērojumi no malas. Tātad, pārvietojoties ar transporta līdzekli, par seksu domā 42 procenti aptaujāto dāmu, savukārt no aptaujātajiem vīriešiem šādas domas ienākušas prātā vien 22% autobusa pasažieru.

Tas ir neparasti, jo visiem taču sen zināms, ka kopumā vīrieši par seksu domā nesalīdzināmi biežāk, varētu pat teikt — nepārtraukti, nekā viņu partneres.

Par ko tad vēl domā sabiedriskā transporta lietotāji?

Izrādās, ka 65% pasažieru domas aizklīst pie darba. 43% vīriešu un 45% sieviešu savukārt domā par svešajiem cilvēkiem, ar kuriem kopā viņi brauc. 55% domas nodarbina viņu pašu ģimenes un draugu problēmas. 38% aplēš dažādus variantus, kā pavadīt brīvdienas, bet 20% domā par atvaļinājumu, kurā viņi dosies tuvākajā laikā. Vēl 24% respondentu domā par ēdienu, ko nesen baudījuši vai drīz vien baudīs.

Pētījuma autori apgalvo: «Šie dati palīdzēja mums labāk saprast autobusa lietotāju vajadzības un noskaņojumu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu