Sekss zem klajas debess — aizliegts!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Lai cīnītos pret pārīšiem, kas parka klusumā, nost no ļaužu acīm, nolēmuši pamīlēties, Holandes parku sargi izmanto nātres un asās usnes.

Amsterdamas parka «Het Twiske» galvenais uzraugs apgalvo, ka viņu parkā vasaras mēnešos katru dienu apmēram divdesmit cilvēku «ielien krūmiņos» un kniebjas tur uz nebēdu. Tāpēc parka darbinieki esot iekopuši īpašu nātru un ušņu audzētavu, kurā gūt «ieročus» pārīšu aizgaiņāšanai. Tiesa, esot lielas grūtības nedarbniekus pieķert nozieguma vietā, jo, izmantojot mobilo telefonu, līdzdalībnieki brīdinot, ja tuvojas parka uzraugs ar nātru vīšķi rokā.

Tikpat centīgi mīlas pārīšu trenkātāji ir Holandes policisti. Bet tā, kā paveicās kādas patruļas automašīnas ekipāžai, laikam reti kuram policistam varētu veikties!

Notikumi risinājās šādi: kāds kaislē aizdedzies pārītis nepamanīja, ka nomaļus stāvošā policijas patruļas automašīnā kāds sēž, un metās darīt TO uz auto motora vāka. Kad kārtības sargi it kā delikāti palūdza neveikt seksuālas darbības uz policijas automašīnas, 25 gadus vecais mīlnieks, nevēlēdamies pārtraukt iesāktās darbības, sāka rupji aizvainot policistus, par ko arī tika arestēts. Arī 33 gadus vecā mīļākā tika arestēta, jo pūlējās apgrūtināt arestēšanu, neļaujot atraut no policijas automašīnas priekšējā vāka savu ugunīgo kavalieri.

Vēlāk kārtības sargu pārstāvis presei paziņoja: «Likumā gan nav teikts, ka nedrīkst mīlēties uz policijas automašīnas, bet, ja patruļas automašīnai steidzami būtu jādodas uz izsaukumu, mazinātos policijas operativitāte. Ja mīlnieki būtu aizgājuši prom pēc pirmā pieprasījuma, viņi netiktu arestēti.»

Laikam kārtības sargi visur ir vienādi. Cik zināms, arī Latvijā policisti ar lielu dedzību vajā tos, kas nolēmuši pamīlēties zem klajas debess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu