Fredis: «Piedāvāsim pilnpiedziņas hitparādi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau 9., 10., 11. un 12. oktobrī Kongresu namā notiks grupas «Labvēlīgais tips» rudens koncerti. Šoreiz pieciem grandioziem šoviem dots nosaukums «Par mūsējiem!».

«Patlaban mūs pārņēmusi tāda laba nepadarīta darba sajūta,» stāsta grupas vokālais līderis Andris Freidenfelds jeb Fredis. «Taču tā tam arī jābūt, jo darbu veiksim dienās, uz kurām īpaši vēlamies uzaicināt mūsu uzticīgos daiļrades cienītājus. Ne velti šai koncertsērijai devām nosaukumu «Par mūsējiem!».»

Lūgts pacelt priekškaru un ļaut ielūkoties tapušās programmas aizkulisēs, Fredis sniedz vispārīgu raksturojumu: «Pirmajā daļā notrausīsim putekļu kārtiņu no kompozīcijām, kas mums un daudziem klausītājiem ir ne mazāk būtiskas un mīļas — kaut vai minam «Vientuļo slidotāju», «Veco Rūdi» vai «Četrus baltus pakavus» u. c.

Savukārt pēc bufetes apmeklējuma klausītāji saņems pilnpiedziņas hitparādi. Gan mazliet neierastā ampluā jeb jaunās skaņās. Mēģināsim iekustināt apmeklētājus ne tikai uz dziedāšanu, bet arī dejošanu. Paši mēs dejojam diezgan labi, bet ārkārtīgi reti, tāpēc šo uzdevumu esam uzticējuši «Fandango» meitenēm.

Tos, kas vēl nezina, informējam, ka pasākums būs samērā garš, tāpēc novēlu izturību gan skatītājiem, gan mums pašiem.»

«Jaunās skaņās» interesenti jau var novērtēt «Himalajus», kuru pilnīgi jauna versiju no 1. septembra skan Latvijas radiostacijās. Tā tapusi sadarbībā ar Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi.

http://www.bilesuparadize.lv

Organizatori brīdina — koncerta vietā kreņķi ienest stingri aizliegts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu