Kristīnas Riči «pēcnāves dzīve»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Kristīna Riči daudzsološās debitantes Agneškas Voitovičas-Voslu filmā atveidos sievieti, kas iestrēgusi starp dzīvi un nāvi. Par gaidāmo jauno filmu «After.Life» tika paziņots jau 2007. gada janvārī. Galvenajai lomai tobrīd bija iecerēta Keita Bosvorta, taču projekts nezināmu iemeslu dēļ tika paturēts, un tagad Riči būs lemts projektā iedvest jaunu dzīvību. Filmēšana iecerēta jau novembrī.

Stāsts ir par sievieti, kas it kā nomirusi, it kā tomēr ne, tāpēc visiem spēkiem cenšas izjaukt pati savas bēres. Meitenes liktenis ir bēru rīkotāja rokās.

Voitoviča-Voslu kino debitēja 2002. gadā Sandensas kinofestivālā ar īsmetrāžas filmu «Pīrāgs» («Pate»), kas stāsta par aristokrātu ģimeni, kura cenšas izdzīvot drūmā postapokaliptiskā pasaulē. «Pīrāgs» savāca vairākas balvas, bet režisorei tika piešķirts «daudzsološa talanta» tituls.

<param%20name="movie"%20value="http: mnemqpopcp8&hl="ru&amp;fs=1" /></param /><param%20name="allowfullscreen"%20value="true" /></param /><embed%20src="http: mnemqpopcp8&hl="ru&amp;fs=1" %20type="a...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu