«Tumsa» jauno albumu prezentēs dzīvnieku patversmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Tumsa» savu jauno albumu «Suns» prezentēs 9. oktobrī dzīvnieku patversmē «Dzīvnieku draugs», portālu «Apollo» informēja mūzikas izdevniecībā «Mikrofona ieraksti».

Tieši šajā patversmē grupas līderis Mārtiņš Freimanis pirmo reizi saticies ar savu sunīti Pepi, kurai veltīts jaunais albums.

Tikmēr radiostacijās jau sākusi skanēt grupas jaunākā dziesma «Bet maijpuķītēm jāpaliek», bet TV seriālā «Neprāta cena» jaunajās sērijās dzirdams duets ar Jenny May «Un varbūt mēs». 

Albuma ierakstā piedalījušies arī Jenny May, Ance Krauze, Ella, Kaža un citi. Par godu Latvijas Valsts 90. gadadienai ierakstīts duets ar Anci Krauzi – latviešu tautas dziesma «Ai, bāliņi». Ance Krauze albumā parādās vēl vienā labā, sen aizmirstā Raimonda Paula dziesmā «Tāls Parīzes radio», kas ir viena no albuma pārsteidzošākajām pērlēm.

Grupas iepriekšējais studijas albums «1 000 000 it nekā» nāca klajā 2004. gadā, tam sekoja labāko dziesmu izlase 2006. gadā un debijas albuma «Putni» pārizdošana 2007. gadā.

Albuma iznākšanai sekos nu jau par tradīciju kļuvušie grupas lielkoncerti, kas notiek reizi divos gados:

  • 1.novembris – Liepāja
  • 8. novembris – Valmiera
  • 17. novembris – Ventspils
  • 21. novembris – Ķīpsala

Īpaša loma koncertu norisē ierādīta Mārtiņa Freimaņa kucītei Pepei, kura ir arī koncertsērijas simbols. Starp citu, Pepe nesen laidusi pasaulē 6 kucēnus, radot papildus stresu jau tā noslogotajam saimniekam.

Lielkoncertu skatuves scenogrāfiju veido viena no Igaunijas pazīstamākajām scenogrāfēm – Maret Kukkur.

http://www.biļešuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu